Tuesday, May 3, 2011


KETUA PENERANGAN PAS, IDRIS AHMAD yang telah membuat kenyataan balas terhadap terhadap pelawaan ikhlas Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak untuk bersama2 UMNO dalam menyatukan Umat Islam dan Melayu. Beliau dengan bongkak menolak bulat2 apa yang dikatakan Kerajaan Perpaduan.

Memang naik jemu hendak menjemput puak totok2 PAS yang menjadi 'Anjing Hitam' Anwar Ibrahim. Anda boleh KLIK DISINI untuk membaca ulasan beliau. Namun, Melayu CinDia mendapat maklumat, selepas tayangan Video Seks beliau didedahkan, Ada cerita yang lebih panas di sebalik kenyataan Idris Ahmad yang berkaitan Video Seks Anwar Ibrahim.

Anwar ada memanggil Ketua2 Penerangan DAP, PKR dan PAS bagi menyusun strategi sebelum ahli parti masing2 'terpaku' melihat wajah beliau di dalam Video tersebut. Anwar juga dikatakan ada membuat perjumpaan secara sulit bersama Idris Ahmad bagi memberikan tugasan khas. Idris diarahkan oleh Anwar untuk mengenalpasti mana2 Pemimpin PAS yang turut cuba 'membantu' mengedar VCD tersebut.

VCD seks Anwar kini tersebar hampir keseluruh Negara. Idris juga diarahkan untuk memantau Puak2 PAS Pro Kerajaan agar strategi susulan dapat dibentang. Strategi mencantas habis2 an Puak2 sebegini. Anwar dikatakan telah mendapat restu daripada Diktator PAS untuk meneruskan misi beliau di dalam PAS.

Melayu CinDia berharap agar Puak2 PAS yang juga pengikut Ustaz Nasharudin dapat menayangkan seketika agedan2 panas yang jelas kelihatan merupakan Anwar Ibrahim.

Posted by Melayu Cindia

3 comments:

Anonymous said...

YG UMNO GATAL2 PELAWA PAS SAPA SURUH!

MACAM LAH PAS TERHEGEH2 KAT UMNO!
BILA MELAYU TAK SOKONG UMNO, MULA LAH UMNO MELENTING MARAH PAS...

KAJI DAN BAIKI UMNO ITU SENDIRI...

Anonymous said...

umno pelawa pas sebab kita sama2 melayu islam.itu fakta.buka lah mata hati sikit.jangan nk buruk sangka aje.tak baik tu.

Anonymous said...

8:45

YE KER UMNO/PAS NI SAMA2 MELAYU?

ORG MELAYU SETAHU AKU KAYA DGN BUDI BAHSA, HORMAT, KUAT PEGANG ADAT BUDAYA..

TAPI APA LAYANAN UMNO PD MELAYU PAS?

HARI2 DIKUTUK, DIMAKI, DIAIBKAN, DIFITNAH, DISEKAT, ROYALTI DINAFIKAN WALAU PUN KELANTAN 100% MELAYU, BATUAN DINAFIKAN, HAK DINAFIKAN, DICACI, DIMAKI, DAN MACAM2 LG UMNO BUAT PD PAS...TAKAT MENIPU PILIHANRAYA TU , USAH CAKAP LAH..


TP JIKA DITAKDIRKAN KLNTAN DIPERINTAH OLH DAP, BERANIKAH UMNO NAK SEKAT ROYALTI MINYAK? USAHKAN NAK SEKAT, TAMBAH LD ADA LA...CUBA LAH KALU BERANI, MENGAMUKLAH MCA, GERAKAN, MIC DAN PARTI KOMPONEN BN...BERANI UMNO? KERAT JARI LAH..

MELAYU UMNO MACAM NI PAS NAK LAYAN DAN NAK BERBUAT BAIK...PEGI JALANLAH..UMPAMA SERAH KAMBING PD SERIGALA UTK DIJAGA....

AKU MATI HIDUP BALIK TAK CAYA PD UMNO..WALAU AKU BUKAN PAS, PKR..

PD AKU BIAR AKU UNDI DAP, DR AKU UNDI UMNO!