Monday, May 9, 2011

Anwar Ibrahim semakin menggila! Amarah kepada DS Najib sudah 'over the top' sehingga sanggup menggelar Perdana Menteri sebagai 'Pandikutti' (dalam kata lain ...babi!).

GWM kurang faham bagaimana dan mengapa masih ramai yang mahu mengangkat penzina dan peliwat sebagai pemimpin. Tidak cukup dengan itu, mulut yang kononnya sentiasa bertasbih, bertahmid dan dibasahi dengan ayat Al Quran sanggup memberi gelaran BABI kepada DS Najib!

Mustahil Anwar Ibrahim boleh menarik kembali ucapan dan kenyataan beliau. Keceluparan beliau dicatit dan dipaparkan oleh media alternatif, Free Malaysia Today. Apakah beliau sanggup mengambil tindakan mahkamah ke atas portal ini ... Atau mungkin portal Free Malaysia Today cuba memfitnah beliau! ... Mustahil! ... klik FREE MALAYSIA TODAY

Anwar Ibrahim sudah semakin tidak rasional! ... Bagaimana mungkin mahu memperjuangkan dan memartabatkan masyarakat India. Apakah beliau yakin masyarakat India sudah melupakan insiden Kampung Buah Pala? Siapa sebenarnya pengkhianat kepada kaum India?


object width="500" height="349">

Masakan begitu ramai maklumbalas dalam Free Malaysia Today (rata ratanya masyarakat India) menghentam Anwar Ibrahim sebagai penipu, pembohong, tidak boleh dipercayai!

GWM paparkan komen pedas dan panas pembaca portal Free Malaysia Today terhadap Anwar Ibrahim ...


Hanya pemimpin yang bersifat suka menyondol seperti BABI yang sanggup berjanji namun tidak pernah ditepati ... siapa lagi jika bukan Anwar Ibrahim!


11 comments:

pemerhati si anu said...

si anu lupa yg sebenarnya BABI tu adalah dirinya sendiri -

kpd DAP, si anu adalah "Brother Anwar bin Ibrahim" aka "BABI".

kpd PAS, si anu adalah "Bapak Anwar bin Ibrahim" aka "BABI".

kpd penyokongnya sendiri PKR, si anu adalah "Buntuti-wal-Juburi Anwar bin Ibrahim" aka "BABI".

Jeffry said...

ANUVAJI SONDOL AMOI WALLY SLIPOR KATE X DOSE..

ANUVAJI SUNTUT BONTOT ANAK IKAN WALLY SLIPOR KATA TAK APE..HAK DIA..

ANUVAJI BELASAH BINI ORG WALLY SLIPOR KATA DIA AHLI SYURGA

ANUVAJI SI PANDIKUTTI THE REAL FUCKING HERO! BROO!! KEHKEHKEH

Anonymous said...

HA..HA..HA...HA..

NAJIB ALPANDIKUTTI....

KA..KA..KA..KA..

SIAPA YG KATA NAJIN ALPANDIKUTTI? SIAPA LAGI KALU BUKAN GWM SENDIRI..BUKAN AKU TAU!

HA..HA..HA..HA..

NAJIB ALPANDIKUTTI, MAHATHIR KUTTY ALPANDIKUTTI JUGAK KER?


HA..HA...HA..HA..

MEMANG LAH NAJIB APANDIKUTTI...SEMUA DITONYOHNYA...PORNO, SEKS, LIWAT, AIB...SEROPA PANDIKUTTI LA..SUME DILANGGOR NYA...


KE..KE..KE..KE..

NAMA TITLE BARU NAJIB.

NAJIB ALPANDIKUTTI!!!

Anonymous said...

HA..HA..HA..HA...

DALAM DIAM TAK DIAM, KERAJAAN NAJIB ALPANDIKUTTI MEMANG TELAH MENDAHULUKAN RAKYAT DENGAN HARGA GULA NAIK PULAK 20 SEN...


GULA NAIK MAKA KUIH PUN NAIK REGE, BISKUT PUN NAIK REGE, AIR SIRAP DAN AIR PASAR MALAM PUN NAIK REGE, ROTI NAIK REGA, DLL LA

ITU LAH DIA PERANGAI NAJIB ALPANDIKUTTI...CAKAP BUKAN MAIN LAGI MANIS MULUT...RAKYATKU..RAKYATKU..RAKYAT KU..RAKYATKU...PODAHHHHH!!!

TU LAH DIA NAJIB ALPANDIKUTTI, MULUT MANIS MACAM GULA, TAPI HATI PAHIT MACAM HEMPEDU...

BARU2 NI KONON NAIK REGE GULA SEBAB NAK SURUH RAKYAT AMALKAN KESIHATAN YG BAIK, TAPI BELUM SAMPAI 3/4 BULAN NAIK LAGI...DIA KATA DAPAT JIMAT RM 116.6..BANYAK TUH..ATAU DUIT SEBANYAK TU NAK COVER PRU 13 KOT!!!

MEMANG ALPANDIKUTTI SUNGGUH LA NAJIB!!

UMNO-PANDIKUTTY said...

Tun Mahathir telah berkata “Orang Melayu melihat pemimpin Umno hari ini berjuang untuk kepentingan sendiri. Mereka nampak pemimpin Umno mengejar harta, kontrak dan AP (permit yang diluluskan, bukan lagi untuk bangsa, agama dan negara,”.

SINI SALAH SATU BLOG PANDIKUTTY

KEHKEHKEKEH!!!

ACTUALLY BUKAN NAJIB JER PANDIKUTTY,

SEMUA MELAYU UMNO TU + POLIS + AG + BN + MENTERI-METERI BODO MAKAN BELACAN BN DAN UMNO SEMUANYA PANDIKUTTY..

KEHKEHKEHKEH!!!..

GULA KASI TARUK SKET!!!..

KEHEKEHKEH!!!

KESIAN MELAYU UMNO PANDIKUTTY!!!

KEHKEHKEHKEH

KERANA AGAMA BANGSA DAN NEGARA KONON..

KHAKKK TUIHHH..

PANDIKUTTY BETUL LA UMNO NI

Anonymous said...

PundekKutty sape plak...an war laa pundekkutti..haaa haaaa pundekkutty

Anonymous said...

NAJIB LA PANDIRKUTTY AKA ALPANDIKUTTI...

KA..KA..KA..


GELARAN BARU NAJIB OLEH GWM...
KA..KA..KA...

dah tengok anu nya! said...

kesian si peliwat al-bontoti-wal-juburi yg mempertahankan B.A.B.I., meroyan tak habis2 disini.

bawak2lah bertenang, yg singkatan nama BABI tu kan ke dah betul diri si anu tu (lihat komen 1). apa nak bising2 lagi.

makin banyak tulis, makin orang lain tengok macam dah kena "GILA BABI".

Anonymous said...

KALU NUAR KO KATA "ANWAR BABI"..ORAITTTT!

KALU NAJIB PULAK DIPANGGIL "NAJIB ALPANDIKUTTI"... FUI YOOOOOO!!!


KUANG..KUANG..KUANG!!

Ular Menyusur Akar said...

Eyek, GWM dah jadi member PR ke? Eee meriahnya.

Datuk Eskay mesti tengah senyum tu....Melalut betul si nuar ni.

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI