Monday, May 16, 2011

12 comments:

bas said...

kemu semua pencacai amnosex. akan mendapat,ujian dari allah,ah, aku ingat kau semua islam, rupanya munafik.

Anonymous said...

Ko pulak bas si pencacai PASsexmaniac, PKRsexbebas.. ingatkan orang yang beriman..rupanya x ubah seperti Yahudi,Israel, zionus. amerika.. munafik, laknatullah bersubahat dengan orag buat maksiat, penzina dan peliwat..menyokong dan menjulang penzina, peliwat sebagai pemimpin Islam...

usin said...

eleh bas. ayat tu jugak la yg org tua tu maki kt pemimpin & penyokong umno. org tua tu kata dulu umno kapir. kapir kot mana? habis projek bina masjid kt seluruh msia ni umno kapir la yg sungguh2 nk buat. so islam kelantan sungguh2 la nk buat kuil terbesar tu..konfius kepala aku...

Gelombang Wangsa Maju said...

HE HE HE ... PANAS DAN DALAM AYAT USIN!

Bekas Keadilan 1998 said...

Buat kau yg benama bas .. mukin kau dah terbabas dlm akhlak mulia. Yg kau mentuhankan anwar tu lagi teruk .. mukin kau dah syirik . Kau wat solat hajat utk menunjukan kebenaran maka ALLAH dah tunjukan ,, kau je yang terbaBAS tk terima prtunjuk. Jgn kata org munafik sedngkan kita dah syirik. LEBIH MENTUHANKAN ANWAR .. Lebih teruk dari munafik .. Ambik kau .. bas

Anonymous said...

18 klip maner??

18 klip maner??

takkan nyuruk kot cam gomo?

heheheheheheheheheehehehehehehhe

Anonymous said...

Mana g bas dah masuk longkang.....sonyap jo. pooosing lagi. Ayat yang same pun xpe copy n paste je. lagi banyak memunafikkan orang lagi lah banyak perkara jijik yang dilakukan terbongkar. Sunyi kalau xde komen dari kalangan penyonkong papa.

Anonymous said...

Untuk Juru Komen bernama BAS, aku doakan agar kau terlepas BAS...kalau kau termasuk dalam kalangan yg seangkatan dengan BAS Pakatan Rakyat...malanglah bagi anda....satu soalan untuk anda..
1. APAKAH AMAL YANG PERLU DI LAKUKAN OLEH MANUSIA MUKMIN UNTUK MENDAPATKAN TEMPAT DI SYURGA...jawapannya ialah JILAT TAPAK KAKI ANWAR ( fatwa NIK AZIZ )
2. JIKA MENJILAT TAPAK KAKI ANWAR BOLEH MENENTUKAN MASUK SYURGA, APAKAH INI BERMAKNA RASULULLAH SAW DAN PARA PARA SAHABAT TAK MASUK SYURGA KERANA TIDAK MENJILAT TAPAK KAKI ANWAR?.....JAWAPANNYA IALAH..JAWAB LA SENDIRI..

Anonymous said...

3;11

KATA2 NIK AZIZ TU PENUH HIKMAH, KO SPIN MACAM ORG JAHIL PLAK..

PENDEK KATA ANWAR ADALAH MANGSA FITNAH UMNO, TERLALU BESAR DAN BANYAK DOSA2 UMNO PD ANWAR SEHINGGA JILAT KAKI NUAR PUN TAK HILANG DOSA FITNAH UMNO PD NUAR...AKU SETUJU SGT DGN NIK AZIZ TU..

ATAS DUNIA KO BERSUKA RIA LA..SEBAB KO BERKUASA BOLEH BUAT APA SAJA...JIKA DITAKDIRKAN UMNO KALAH NANTI, NASIB KO PULAK AKAN SAMA JUGA DGN NUAR...MASA TU NANTI BUKA TAPAK KAKI NUAR KO JILAT, BAHKAN LBH TERUK DR ITU UMNO AKAN BUAT!!!

ALLAH TU BAGI TALI PANJANG2 JER KAT UMNO SKRG NI, SBLM TALI TU AKAN MENJERUT LEHER ENKO BALIK....

Anonymous said...

NAK TENGOK NAJIB JADI IMAM SEMBAHYANG MAGHRIB..BILA YE?

mr din said...

KALU TAKAT JADI IMAM TAPI PERANGAI NAUZUBILLAH..................

DASYATTTTTTTTTTTTT

BODOH MACAM PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA............................

he he he he he.

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI