Tuesday, May 10, 2011


GWM serba salah ... mana satu anugerah yang perlu diberikan kepada Anwar Ibrahim!


Pelakon terbaik? Pengarah Terbaik? Sutradara Terbaik? Skrip Terbaik? ... ??? Pening kerana Anwar sememangnya layak untuk memenangi award yang dinamakan ... jika sekiranya ada Festivel Filem Politik Malaysia diadakan.Malangnya, Anwar Ibrahim tetap akan berhadapan dengan tarikh keramat 16 Mei 2011. Tarikh yang bakal menggugurkan rambut dan janggut beliau. Tarikh yang bakal memaparkan lambaian bayangan penjara Sungai Buloh semakin hampir.


Maka cara yang terbaik, melahirkan suatu propaganda! ... Kemalangan! Cedera Parah! Kereta Jahanam! Nyaris Terbunuh! (trick lama daaa!)Anwar Ibrahim sudah tidak mempunyai masa, tiada hujah (defense) untuk mempertahankan diri di Mahkamah. DNA sudah disahkan miliknya. Lakonan membalun 'China Doll' juga milik beliau. Apa lagi yang perlu dilakukan dalam keadaan sebegitu genting!


Mahu dibuat propaganda 'Racun Arsenik', tidak mungkin! bukannya beliau dalam penjara! Mahu dibuat propaganda 'Tumbukan Maut' ... pun bukannya berada dalam penjara diwaktu ini.Paling terbaik! ... mobil dinaiki dilanggar! Dilanggar oleh siapa? ... Dato Eskay? DS Najib? Tun Dr Mahathir? Polis? KDN? Papa Gomo? GAP? House PK?

Berkemungkinan satu lagi propaganda terbesar bakal berlaku ... ugutan bunuh! Bukan begitu Anwar Ibrahim! Kapan lagi mahu berbohong Bung Anwar!

Anwar! Anwar! ...15 comments:

Anonymous said...

Mengarut.. bukan langgar, langgar tu baru reka.

Sebenarnya dia nampak paku tekan warna biru terselit pada bunga tayar kereta dia, tu yang dia kata orang BN nk sabotaj kereta yg dia naiki.

Gelombang Wangsa Maju said...

HE HE HE ... PAKU TEKAN WARNA BIRU! MANTAP ANON 5.38 PM!

MAK BEDAH said...

AKU SIANG2 LAGI DAH AGAK ANWAR AKAN PENG,SELEKOR DAN CORNER BARING BILA NAK DEKAT2 TARIKH BILA DIA DIJATUHKAN HUKUM.KALAU LAIN DIA BOLEH BUAT TAKKAN INI DIA TAK BOLEH KELENTONG.SI DREBA TU PUN AKU AGAK BANYAK JUGAK DISOGOKNYA.DARI SEGI APA DIA SOGOK MAK BEDAH BELUM PASTI. KENA JAMAH BODY KOT..SATU DEMI SATU DIA BUAT HAL.BILA NAK HABIS NI?....MAK BEDAH ANGKAT TANGAN BERDOA AGAR ANWAR DI SUMBATKAN KEDALAM PENJARA.SEKURANG KURANGNYA SUNYI SIKIT TAK DENGAR ANJING NYALAK.

Anonymous said...

Mengarut tu mmg lah! Si Sani barua tu sebenar nya penyedap Ikan Sepat Kering. Si Nuar dah tak usik sbb dia dah menopause, so, si Sani lah tempat dia lepaskan gian. Si barua ni pulak dah termakan budi dan body mula lah terpaksa ikut skrip Aljuburi.Mmg lah sah ini keluarga 69.

Anonymous said...

kereta langgor paku pun nak report polis. lepeh ni keluor balik le neck collar dengan wilcha ...

Gelombang Wangsa Maju said...

HE HE HE ... LAWAK ANON 6.22 PM!

Anonymous said...

Kalau nak pastikan SIAPA yang dah usik kereta dia eloknya serahkan DNA dia pada Polis. Jadi Polis boleh check seluruh kereta dan tengok DNA siapa ada, kalau orang BN orang BNlah, tapi apa apa hal beri DNA dia dulu pada Polis, Kalau tidak susah nak adakan siasatan menyeluruh.

rajadangdut said...

najib lena tidurnya setiap malam... nuar ni tak boleh tidur akibat perbuatannya sendiri...

Anonymous said...

PROPAGANDA APA PULAK PUAK2 ALPANDIKUTTI NIH...

HERAN AKU...MEMANG TAK DAPAT DINAFIKAN KENDERAAN BOLEH DISABOTAJ..MAKNUSIA PUN BOLEH DISABOTAJ...BAK KATA BAPAK ALPANDIKUTTI MAMAK KUTTY, UMNO PUN SABOTAJ CALON, SEHINGGA CALON BN GAGAL INI KAN PULA BENDA.

SO, SOAL SABOTAJ NI MEMANG UJUD..DAN YG UMNO PANDIKUTTI MARAH2 WAT APA? KALU ORG MARAH2 MAKNANYA DIA MEMANG BUAT TU..KAN?

Den Cdo said...

Nuar, tengah desperate...dan tak lama lagi karerier politiknya akan menjadi sejarah...

Anonymous said...

langgar jer..
ada aku kisah..
buat menyemak jer dia dalam politik..Hura hara habis Rakyat kerana lidah bercabang yg bercabang sepuloh.

Anonymous said...

gua tk rela dia mati..gua lg rela tgk dia suffer kt PSB..

Anonymous said...

mat belalai kini tertekan!!!

Anonymous said...

sikitol sikitol sikitol

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI