Thursday, May 5, 2011

Namakan ulama dan mufti yang tidak pernah dihentam dan dicelakakan Nik Aziz sepanjang bergelar Mursidul Am PAS ...

Apa sahaja yang dicadangkan mufti dan ulama untuk meyatukan umat Islam dan Melayu cukup pantas disanggah dan dimaki hamun Nik Aziz. Nik Aziz lebih gemar mempertahankan seks rambang Anwar Ibrahim! Baik jantan ... baik betina, dibalunnya! Mata hati dan akal Mursidul Am PAS ini sememangnya telah dibutakan sekian lama.

Jangan sentuh mengenai isu saudara seagama, UMNO itu haram! Bukan saudara seagama! Nik Aziz memperakui DAP dan PKR sebagai parti yang memperjuangkan Islam. MUngkin dalam perlembagaan kedua dua parti tersebut telah ada dan jelas Islam akan dipertahankan puak puak kafir harbi.

Masalah utama parti PAS adalah kelompok Pro Erdogan yang telah membeli ahli parti dengan kuasa dan wang ringgit. Perlu diingat, juak juak PAS bukanlah malaikat ... terjojol juga biji mata bila disogokkan dengan harta kebendaan!

Kelompok Pro Ulama sudah dilihat mati sekalipun juak juak ini marah benar dengan keceluparan Nik Aziz mempertahankan peliwat dan penzina Anwar Ibrahim serta DAP. Kredibiliti parti PAS nyata semakin pupus!

Muktamar bakal tinggal muktamar, nama sahaja ... Yang tinggal hanyalah mereka yang sanggup melacurkan diri demi Anwar Ibrahim! Mungkin juga ahli PAS gemar menjual diri untuk mengampu Anwar Ibrahim!
6 comments:

Anonymous said...

pemimpin yang suke memeningkan fikiran orang... hadoyai...

Anonymous said...

esok di padang mahsyar nanti sewaktu kitab anwar dibuka dan dibaca, apakah nik aziz akan berkata hambo saksi itu semua fitnah wahai tuhanku? Apakah pada waktu itu Anwar akan berkata tanyalah peguam saya karpal singh dan sangkaran nair, mereka inilah yang menjadi peguam bela saya. heheheheh....INGAT ALLAH INGAT RASULULLAH S.A.W. MARABBUKA??? KETUANAN MALAYSIAKAH JAWAPANNYA? YA ALLAH KAMI MOHON PERLINDUNGAN MU DARI AZAN KUBUR DAN SEKSA API NERAKA MU. YA ALLAH BERIKANLAH KAMI HIDAYAH DAN KEKUATAN UNTUK MENGHAPUSKAN KEMUNGKARAN.

Anonymous said...

GWM KATA :

...Nik Aziz mempertahankan peliwat dan penzina Anwar Ibrahim...

KOMEN AKU :

ALLO BRADER..CAKAP BAIK2 SKET AAA...LU APA HAL CAKAP ANWAR BERZINA? BILA MASA ANWAR BERZINA? DI MANA?

LU CAKAP ANWAR BERZINA NI LU DENGAR CAKAP SAPA BRADER? CAKAP ESKAY KELING KER?

WEY BRADER, KO BACA NI ESKAY KATA :

“Saya tidak pernah menuduh Anwar berzina. Bila saya tuduh dia berzina? Soal dia zina atau tidak berzina tidak ada kena mengena dengan saya,”

LU CAKAP BAIK2 BRADER...ESKAY KELING TAK TUDUH NUAR BERZINA...ESKAY DAH PUSING 360 DARJAH...

LU SYIOK SENDIRI LA BRADER...

SKRG SAH LAH PENIPUNYA...KAN AKU DAH KATA, MEMANG PENIPU...SKANG TAK YAH LAH SURUH NUAR SUMPAH, SEBAB ORG YG BERSUMPAH TU PUN KATA NUAR TDK BERZINA...JAM OMEGA PUN TAK TAHU ADA ATAU TIDAK...

APA PUNYA KELING LA ESKAY...CAKAP BELIT2 MCM ULAR...BODO!

Anonymous said...

Lawak skali....sk kata dia x tuduh si nuar zina tp dia bersumpah bhwa org yg dlm video tu adalh c nuar & dia sndri...mmg sah pyokong anuuuwar..hahah
ps..aku x kata ko bodoh..read & understd my words properly.

Anonymous said...

6:08

sk kata dia x tuduh si nuar zina tp dia bersumpah bhwa org yg dlm video tu adalh c nuar & dia sndri...

KOMEN AKU :

APA LU PUNYA CAKAP? ESKAY KELING KATA ORG DLM VIDEO TU NUAR...

HABIS YG BERZINA TU SAPA? TAK KAN MAHATHIR PULAK, TAK KAN NAJIB PULAK DAN TAK KAN NUAR PULAK..DAH TU SAPA?

ORG SIAM KER? ATAU ORG YG SEAKAN2 DAN SEIRRAS DGN NUAR, NAMUN DLM VIDEO TU MEMANG PELAKU SEDANG BERZINA...SAPA LELAKI YG BERZINA TU? NAK KATA NUAR, BUKAN PULAK, SB ESKAY KELING PUN TAK TUDUH NUAR...

HABIS SAPA?

TOLONG BG TAU..ESKAY KELING DAH PUSING 360 DARJAH..

SOALNYA KENAPA DALAM BERSUMPAH DULU DIA TAK KATA, DIA TAK TUDUH NUAR, MAKNA TAK TUDUH TU ADALAH BUKAN LAH..MAKNA BUKAN ADALAH LELAKI TU BUKAN ANWAR LAH...

TENGOK..ESKAY DAH MULA MELALUT DAN UMNO PUN DAH MULA GOYAH...NAMPAK! ALLAH TELAH MENYERLAHKAN KEBENARAN!

JGN PANDAI KUTUK2 JER...

BAGI TAU AKU SAPA YG BERZINA DLM VIDEO TUH? BAGI TAU LA BRADER!

Anonymous said...

ambo buke melayyu....ambo babi jaaa.....pork nicky mb rapper...