Sunday, December 30, 2012


Sekumpulan peserta yang menyertai 'Mogok Lapar 100 Jam Anti LYNAS' dikenalpasti telah menjamu selera di sebuah hotel berdekatan lokasi protes di Dataran Merdeka di sini hari ini.

Menurut laporan MyNewsHub, beberapa peserta yang lain turut didakwa telah bertindak menjamu selera makanan di beberapa buah restoran berhampiran kurang dari 100 jam seperti yang ditetapkan.

Tinjauan turut mendapati, jumlah para peserta yang berkumpul di Dataran Merdeka bukan sahaja semakin berkurangan, malah pihak penganjur dikatakan telah memberi bungkusan makanan kepada kesemua individu terlibat pada tempoh kurang dari 63 jam.




Read More, MAKAN TANPA HENTI 100 JAM


16 comments:

Anonymous said...

Kalo gitu daik depa tukar je kempen pada BOHONG TANPA HENTI....

Dasar pakatan haramJADAH mmg pakat BOHONG dan AUTA...

Anonymous said...

ekekekek..... cuma puak2 pas je yg cayaa...

bohong utk masuk sorgaa pas nihh....hahahah

zomikifli said...

kaki kencin' depa, no .... Lagu mi kalu, aku pun bole .... Kua' kua' kua'

zomikifli said...

kaki kencin' depa, no .... Lagu mi kalu, aku pun bole .... Kua' kua' kua'

Anonymous said...

"mogok lapar...????"

hampeh punya pkr/dap, tak habis2 kencing rakyat.. depan rakyat mcm mau mati sbb mogok lapar tapi belakang rakyat siang malam mengkedarah.. yang best pas siang malam bertakebeerr sokong puak2 ni.. pas ni tak habis2 tadah muka utk dikencing...

hampeh siot punya PR..

Anonymous said...

pukimak...

Benz Sherman said...

Pelahap btl dorg2 neh..mmg dasar pakatan keldaikan rakyat btllah..puuiihhh!!!

Anonymous said...

Only those Cina bastards, foolish, illigitimate born and paariah arebparticipating or contemplating to participate in the GIMMICK 100 hours hunger strike. Do you think this skin color people will go on hunger strike, dont think they are honest coz in their daily menu it is mandatory to eat BABI, so they are behaving like BABI now. And the BABI leader Tokong Guan Eng now appears to think like BABI too.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

ada lagi rupanya saham penipu ni

Anonymous said...

Tapi Dalam dok menipu ni, masih ada orang2 yg bodo percaya kat depa ni. Aku pun tak tahu apa yg diperjuangkan.

Anonymous said...

Makan le sampai pecah perot,telanjut ada orang sponser!dia org ni bukan mogok sebarangan,hasrat sebenar nak beli tanah sekitar GEBENG,melayu kt sana antar ke tioman untuk tontonan pelancong!

Anonymous said...

BUATLAH MOGOK LAPAR DAN DAHAGA 100 JAM....BARULAH CEPAT SIKIT MAMPOS PUAK2 BODOH DAN SIAL ITU...TAKUT MAMPOS RUPANYA...MEMANG BODOH DAN SIAL NAK MAMPOS....

Anonymous said...

Bongok punya Azmin. Ada ka suruh puak babi puasa?!!

Anonymous said...

Terima kasih je la.kau kaya la sorang2 dgn skim penipu tu. Blm cuba lg aku dah tau