Wednesday, May 1, 2013

21 comments:

Anonymous said...

AURA TUN MASIH BERBISA.ALLAH PANJANGKAN USIA TUN YANG D SAYANGI

Anonymous said...

Sebelum ke penjara...

Anonymous said...

May 1, 11:27PM.....aku agak kau yg ke longkang....kang2334

Anonymous said...

11.27,beranike nak buat,

Anonymous said...

Kesian aku tngk mcm2 angan2 budak2 PR nie.

Anonymous said...

ada video ucapan tun tak,boleh kasi link.t kaseh

Anonymous said...

Ish ish ish.... Dah masuk bersih 3 pun. Keta polis kami terbalikan , polis kami sapak terajang... Tapi xde sorang pun puak2 korang datang menolong. Tepekik melolong ramai lah

Anonymous said...

Yeke?nanti bila polis dah sepak terajang kau,jgn pulak kau kata polis tu ganas,human rightslah etc,etc

Anonymous said...

tu lah pakatan.. belum menang dah ada hati nak penjarakan Tun.. langkah mayat aku dulu sebelum nak penjarakan Tun... ingat undang-undang ni mak bapak ko yg punya ker.. aku kalau tgok muka anwar ibrahim dan tian chua mcm nak muntah jer.. manusia bertopengkan kebaikan... hipokrit

Anonymous said...

kita orang melayu akan tolong melayu
Pernahkah Karpal dan LKS ada bagi apa apa kat orang Melayu?
Fikirlah sikit
Sekurang kurangnya TM ada juga tolong bangunkan bangsa Melayu.
Bacullah orang melayu yang menyokong utk TM dipenjarakan.

Anonymous said...

Bkn x mau datang sbb kami ni bkn binatang seperti kamu

Anonymous said...

Yg myokong pr kbyakn org muda kurang matang.tp doarang x akui kurang matang kerna dorang kata celik internet.klu nak fair bacala blog pro bn n pro pr,lps tu nilaikn yg mn sahih yg mn auta.tp jgn lupa gunakn kpla hotak jgn gunakan hati yg membrontak.

Anonymous said...

kalau Tun pun dekpa nak sumbat dalam Penjara...Apatah lagi orang mcm kita yg tak punya apa apa serta menjadi ahli menyokong geng Pakatan...

Malah ada suara suara sudah kedengaran di surau surau & kedai kopi yg mahu "menghalau" semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dengan UMNO akan dihalau keluar dari Malaysia...

Semuga ALLAH bantutkan usaha mereka yg jahat ini.

Anonymous said...

Kesian mahathir..terpaksa turun Padang...apa najib tak sehebat pimpinan PR ker....Skrg ni ucapan dia pun macam pelik2 je dengar...hahahaha

Anonymous said...

tu la hebatnya pemimpin Umno..diorg tak lupa jasa parti dan jasa rakyat kepada mereka...MY VOTE SURELY GOES TO BN...BORN WITH BLUE BLOOD.. PEACE

Anonymous said...

menipu la kau ni GWM!!! mana ada 20k smlm, aku balik awal smlm sbb sakit perut, kira ada 19,999 la tolak aku yg balik awal.. blaja la kira2 dulu, ni main hantam jer..

Anonymous said...

Yg bodoh pak lah sbb dgr ckp bekas sua radhi sheikh ahmad supaya tun dinyahkn drpd gelombang politik negara yg telah mgakibatkn umno hilang 4 negeri.

Vecests said...

LAWATI JUGAK >> http://bnbesut.blogspot.com/

TQ ADMIN BLOG TUAN SAYA DAH LINK KE BLOG SAYA

Anonymous said...

Eh.. biar lah tun nak kempen yg ko susah apsal.tak yah lah nak laga-lagakan tun dgn najib. Baik ko jalan kan tanggungjawab pergi mengundi. Ko nak undi sapa suka kau lah.

Anonymous said...

YANG SOKONG PR ADALAH KUDA ANWAR, HANJING LGH, SPENDA NIK AJIS.

Anonymous said...

MELAYU NAK PENJARAKAN TUN MAHATHIR??????? PASAI APA? SEBAB KARPAL SINGH CKP BARU2NI KER.DAH JADI BARUA KER.LPS NI DEPA NAK BUANG RAJA2 PULAK.MELAYU PUN MELALAK2 SOKONG.BUKTI DAH AD.BERGULING2 NGAN SERBAN DEPAN KERETA RAJA.ADUIII BODOHNYER MELAYU.JADI ANJING2 SURUHAN.MAAK TERKASAR SIKIT.