Saturday, May 4, 2013
Di bawah adalah ayat-ayat cercaan Lim Kit Siang, ahli-ahli DAP dan Gerakan sewaktu berarak meraikan kemenangan mereka di Kuala Lumpur pada 11, 12 dan 13 Mei 1969 yang dipetik daripada Laporan MAGERAN..

1. Menggunakan slogan “Malai-Si” yang membawa maksud “Mati Melayu”.
2. “Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu” – 11 Mei, Jalan Bukit Bintang.
3. “Mati Melayu, sakai pergi masuk hutan”– 11 Mei, Jalan Bukit Bintang.
4. “KL sekarang cina punya” – 11 Mei, Jalan Changkat Dollah.
5. “Melayu balik kampung, melayu sekarang tiada kuasa. Sekarang kita Cina sudah control.” – 12 Mei, Jalan Tunku Abdul Rahman.
6. “Melayu keluar…! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu.., sekarang kita sudah ada kuasa…” – 12 Mei, Jalan Khir Kampung Baru.
7. “… semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis.” – 12 Mei, depan Balai Polis Jalan Pudu.
8. “Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan melayu punya, mata-mata lancau….!” – 12 Mei.
9. “Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu…” – 12 Mei, Jalan Canvel.
10. “Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu.” – 12 Mei Jalan Bukit Bintang.5 Mei 2013 ... Waktu dan tarikh untuk rakyat mengelakkan kecelakaan yang berselindung atas nama pembaharuan. Kita rakyat yang celik, jangan dibutakan dengan perancangan mereka.

Doakan kejayaan Barisan Nasional ... 

11 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4uw4LiXoE_0

minta tolong share kan PC ini di blog tuan...terima kasih...

Anonymous said...

sial punya cina tapi lagi sial melayu penjilat juboq cina

Anonymous said...

Aljuburi punca segala perpecahan kerana si sial ini bersetongkol dengan bapak anti-Melayu rasis jahanam!!!

Aljuburi petualang negara. Bapak homoseksual yang digunakan oleh DAPigs atau Deretan Anggota Pengkhianat Melayu.

Anonymous said...

Benar Aljuburi AlLiwati inilah PUNCA teruk perpecahan orang Melayu. BErDOAlah agar dia tidak jadi Peneraju Negara...Kalau tidak memang SIALlah kita semua, tempias dosa dari maksiat maksiat dia...Habis hancur masa hadapan cucu cicit kita.

Masa tu kalau kencing atas kubur dia pun dah tak bermakna apa2...

Anonymous said...

haram undi umno/bn

Anonymous said...

MELAYU PENYOKONG DAP/PR ADALAH MELAYU YANG SANGGUP JILAT JUBUR LKS & LGE. MELAYU YG BODOH, BANGANG, BAHLOL, SIALAN.

Anonymous said...

Ini pasal nasib keseluruhan penjawat awam di seluruh Malaysia..sedarlah wahai penjawat awam khususnya saudara-saudara seIslamku..kenapa kerajaan mengambil 1.4 juta penjawat awam bekerja dengan kerajaan yg sebahagian besarnya terdiri dari orang melayu Islam ..jumlah yg dikira antara teramai di negara-negara asia tenggara..? Sebenarnya,kita perlu sedar bahawa inilah antara cara kerajaan boleh membantu orang-orang melayu Islam kita mendapat pekerjaan tanpa mengira ideologi politik..yg sememangnya mereka ini terpinggir jika bersaing secara terbuka dengan bangsa-bangsa lain dalam soal utk mendapat pekerjaan di sykt2 swasta bukan melayu dan jika adapun yg berjaya..kita dapat lihat kedudukaan mereka yg tertindas jika dibandingkan dgn rakan sejawatan mrk dr bangsa lain...ini kita perlu terima dgn hati yg terbuka...Kelebihan inilah yg dicemburui oleh bangsa lain sehingga terkeluarnya statement bhw sekiranya PR menang sebahagian penjawat awam akan dikurangkan atau 'dibersarakan'..Dan sudah pasti semua sektor awam akan dipenuhi dgn semua bangsa secara "merit"..begitu juga dgn nasib anak-anak kita yg akan memohon jawatan sbg penjawat awam tak kira dr yg bawah hingga ke atas yg terpaksa bersaing secara terbuka tidak seperti sekarang..dan tak mustahil selepas ini Putrajaya tidak lagi dipenuhi dengan orang melayu Islam sebagaimana sekarang...Oleh itu, wahai penjawat2 awam saudara seislamku..berfikirlah dengan rasional dan dgn hati terbuka serta berlapang dada bukannya dengan emosi yang keterlaluan dan ketaksuban yang membabi buta..jgn disebabkan 'nyamuk seekor habis kelambu dibakar' atau 'menang sorak, kampung tergadai' dan akhirnya kita menjadi 'lebai malang' dan mengemis di negara kita yg tercinta ini! Allahu Akbar!

Anonymous said...

Ko pe hal..

Anonymous said...

haram la bodoh,, xkn xpaham lg...

Anonymous said...

Habis tu undi aljuburit tu halal la? ei rentikanlah...puak2 tak senonoh tu

Anonymous said...

Aku sokong statement ko!!!