Friday, May 3, 2013


Kiriman Email Rahim Ghouse kepada Rafizi Ramli dan Piang Yow Wong Melalui OPS FAMOUS


Merujuk kepada Ops Famous, Rahim Ghouse arahkan Piang Yow Wong dan Rafizi Ramli untuk cetak risalah mengenai Altantuya untuk diedarkan dikawasan-kawasan yang menjadi fokus utama.

Risalah Altantuya diedarkan untuk memastikan karakter mendiang ini tidak mati dan dilupakan menjelang pengundian nanti.

Rafizi Ramli ditugaskan untuk memaparkan cetakan risalah Altantuya terpampang di lokasi-lokasi utama di Semenanjung Malaysia.



Kiriman Email Rahim Ghouse kepada pemimpin-pemimpin PKR berkenaan Subsidi Minyak dan PTPTN



Rahim Ghouse mengarahkan pimpinan PKR agar tidak banyak bermain dengan isu Subsidi Minyak dan PTPTN.

Rahim Ghouse memberitahu isu-isu tersebut bakal meranapkan peluang Pakatan Rakyat memandangkan rakyat di kawasan bandar semakin bijak menilai isu penurunan harga minyak hanya akan menambahkan beban kerajaan pada masa hadapan.

Isu PTPTN juga diarahkan untuk didiamkan dari ceramah-ceramah yang dijalankan.



Siapakah Rahim Ghouse ini yang menjadi KING MAKER kepada kepimpinan PKR ? ...





5 comments:

Anonymous said...

Patutlaa Anwar macam relax aje tak banyak berkempen malah sempat lagi pi overseas a few days ago bagi interview kat media barat, rupa-rupanya dia ada RAHIM GHOUSE untuk mengarah perang ni.

Sedap betul Rahim ni, duduk sedap2 di luar negara bagi arahan kpd yg bodoh2 kat sini.

Tak sangka... negaraku bakal kacau bilau kerana orang melayu sendiri.

Anonymous said...

semoga Allah bagi penyakit luarbiasa pada Anwar, eg : mulut jadi dubur.. taik keluar tang mulut! Maka laknat sungguh binatang ni.

Anonymous said...

banyak lagi tentang surat lahanat Rahim Ghouse ini kepada geng PAKATAN RAKYAT..sila rujuk sini geng
http://thekingmakerofpkr.blogspot.com/
baca dan renungkan le wahai rakyat malaysia. Melayu macam rahim ni la yang akan menjual melayu islam malaysia nanti. Dia duduk luar negara bermewah-mewah tapi malaysia dia nak hancurkan. Doaku semoga Allah menerbitkan rasa insaf dan hidayah padamu Rahim Ghouse dan kembali kepangkal jalan. Aminnn

Anonymous said...

Teringat aku dengan nama si polan tu (sidek ghouse) masa dulu-dulu.

Anonymous said...

Subject: Pekerja Sambilan Dirumah
Diperlukan
Pekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan
Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham
B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri
Maklumat lanjut sila ke website di bawah:
==> http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?
uid=agentbucks_1_eaid_1