Friday, January 7, 2011


Ilam Kubong Anak Dagang menangis dalam sedu sedan dalam menahan sebak di dada akibat perbuatan tidak bertanggungjawab Anwar Ibrahim. Beliau tidak dapat menerima perbuatan onar Anwar Ibrahim selama ini.

GWM yakin ini adalah propaganda terbaru Anwar Ibrahim yang mengupah ahli PKR Sarawak untuk menulis artikel untuk disiarkan dalam Malaysian Insider.

Anwar Ibrahim pasti akan membuat satu sidang akhbar dan berjanji sekali lagi akan menyelesaikan segala isu yang menyebabkan PKR Sarawak semakin parah.

Biasalah tu ... Anwar Ibrahim memang terkenal sebagai Mr Propaganda! PKR dah tunggang terbalik, dah mustahil untuk dibaiki lagi.

Apapun ... kita layan dulu keluhan Ilam Kubong Anak Dagang ... zas!













Kesian ... PKR Sarawak dianaktirikan oleh bapa yang tidak bertanggungjawab. Dah tau ... mengapa juga dijulang pemimpin lidah bercabang macam Anwar Ibrahim? Bukankah bodoh tu !

Belum terlambat Ilam ... pssst ... Agak agak Ilam ... siapa yang layak jadi 'ibu tiri' anak anak PKR Sarawak?









GWM : Ramainya anak tiri Anwar Ibrahim ... PKR Sarawak boleh tutup kedai!

sumber / pautan :
http://www.themalaysianinsider.com/breakingviews/article/pkr-sarawak-kami-anak-tiri-anwar-ibrahim-illam-kubong-anak-dagang/


7 comments:

Anonymous said...

adui GWM...

tergezut I tau bila tengok muka Mak Lampor kat bawah sekali...dah la I baca pelan2 skrol down artikel U...Sampai hati Auw, auw, auw...

-Presiden Anak Ikan Club (AIC)-

Gelombang Wangsa Maju said...

GWM pun hairan macam mana muka Mak Lampir tu terlepas dalam artikel ni!

Ular Menyusur Akar said...

GWM, siap offer lagi? he,he, he

Setiap kali GWM buat presentation sesuatu isu memang class dan creative.

agbr47: Bravo Bro.

Anonymous said...

terjejut kawan tengok mak cik yang gambar last sekali bukan mak tiri..macam mak mentua jeee

Gelombang Wangsa Maju said...

Mak Mertua awak le Anon 11.53pm! He He He ...

Gelombang Wangsa Maju said...

Ular Menyusur Akar ...

Cuba nak creative sikit, macam RPK,

belit sana belit sini ... last last GWM yang terbelit!

juragan said...

Kalau mak lempir/wak kempir jadi ibu tiri habis anak anak serawak makan buih buih entah entah kena kurung bawah rumah panjang tu lah kalau mau emak kandung tu jaga lah hati emak kandung tu baik baik baru lah aman rakyat serawak tu.