Wednesday, January 11, 2012






Yup ... Begitu rakus Muslimah PAS menunjukkan aksi blowjob menggunakan 'hailer' untuk tontonan umum. Sorakan dan jeritan kegembiraan jelas terpancar diwajah-wajah yang bakal dinobatkan sebagai ahli sorga.

Reformasi apa yang dilaungkan apabila mengangkat peliwat tegar sebagai pejuang. Hakim hanya menolak kes berdasarkan keraguan terhadap DNA dan tidak dapat memastikan 100 peratus bahawa integriti sampel DNA yang dikemukakan sebagai bukti tidak terusik.

Sayang ... Liberalis semakin menguasai parti PAS.




49 comments:

Anonymous said...

Maju bersama PAS, akibat selama 20tahun di assobiyah dan tarbiyah ustaz2 mangkok dari PAS, anak2 sudah menjadi jahiliyah. Islam pada merka hanya pada pakaian purdah mereka, pada kopiah merka, pada janggut berserabut mereka, itulah PAS. Bukan akhlak dan mentaliti Islam yg diterapkan kepada anak2 merka, tetapi tamddun jahiliyah yg dibawa oleh juak2 mangkok pemimpin2 terencat akal PAS. Semoga yg masih bole berfikir dan dibuka hati, dapat insaf, dan bertaubat. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi lah dari PAS = Parti Ajaran Syaitan. Jauhilah PAS yg membawa tammaddun Jahiiyah. Itu sebab kes2 buang bayi yg tertinggi tercatat Di kota serambi Patong Buddha, Darul AIDS, kerana pesakit2 AIDS yg terbanyak berada di Kelantan semua akibat tarbiyah dan assobiyah Ustaz2 mangkok PAS.

Anonymous said...

Tengok gelagat puok puok ni da tak jauh beza ngan puok syiah.

Anonymous said...

Akulah yang lebih Islam lebih tinggi martabat lebih tinggi makam di sisi Tuhan...hakikatnya? Baru diberi sedikit kemenangan dah lupa diri. Kalau menang semua kerusi maunya terlebih aksi meroyan tak sedar diri!

Anonymous said...

Benarkah islam tafsiran PAS?

http://www.youtube.com/watch?v=GN--3_15DN8

Anonymous said...

DSAI didapati x bersalah atas tuduhan meliwat. apasal minah2 ni nyanyi2 Putrajaya kita punya..???

Anonymous said...

nape salam dgn bukan mahram..haram tu...sayang sungguh begitu ..paeel mereka....

Anonymous said...

bukankah Fatwa PAS mengatakan suara wanita itu haram , malah pas kata menyertai musabaqah itu haram , suara wanita aurat !

tapi melalak , menyanyi tengah jalan , kiri kanan manusia agama tak tentu , ada kafir ada pagan , boleh pulak ?? PAS tak kata apa pun , senyap je ...halal kot ?

kalau orang bukan PAS yg buat , tak tunggu sesaat PAS melenting kata itu haram ini haram , kamu kafir kamu kafir , tapi bila benda yg sama kena batang hidung pas sendiri , mereka diam senyap membisu , apakah bila orang lain buat haram , orang pas buat apa pun halal ?

teruk ! apa dibuat orang pas ni memalukan , pakai tudung labuh ...tapi perbuatan ya allah , memalukan !
maknanya orang pas ni sebenarnya tak lah islamik sanggatpun ,

Anonymous said...

Pada asasnya agama itu secara lahiriahnya bertujuan membentuk akhlak yang murni di kalangan manusia. Jika beragama tetapi masih tidak berakhlak maka mereka dikira masih tidak beragama malah fasiq dan dalam kerugian. Apa mereka mengira telah beriman tetapi meninggalkan suruhan dan mengerjakan yang dilarang? Jika ada seratus orang di kalangan mereka yang tidak berakhlak maka ada seratus juga syaitan-syaitan terpekik terlolong tidak keruan. Apa dah nak jadi? Hentikanlah sebelum bertambah parah penyakit bathin.

Anonymous said...

sesiapa yg naik kePutrajaya pun,,dia x akan ingat dh tangan yg mngangkat dia...yg mngangkat tu jer yg syok sendiri..

anti PAS DAP PKR bastard said...

fuck you all muslimah PAS....
go back and serve ur husband and family....u dont deserve to be in the street and shouting like an infidel.....

shame on you....

you dont know shit what you are fighting for......

sit down ... read alquran with the translation.....and be a good muslim....not like an animal....

dont forget UMNO fight for your parent and urself....kalau tak u all kerja cleaner cuci toilet...

melayu bodoh boleh masuk ITM...

sebenarnya tak boleh.....u are being used by chinese....

the most kerani bank....dont be stupid...

good luck to you and your stupid heaven....

anti PAS DAP PKR bastard said...

fuck you all muslimah PAS....
go back and serve ur husband and family....u dont deserve to be in the street and shouting like an infidel.....

shame on you....

you dont know shit what you are fighting for......

sit down ... read alquran with the translation.....and be a good muslim....not like an animal....

dont forget UMNO fight for your parent and urself....kalau tak u all kerja cleaner cuci toilet...

melayu bodoh boleh masuk ITM...

sebenarnya tak boleh.....u are being used by chinese....

the most kerani bank....dont be stupid...

good luck to you and your stupid heaven....

anti PAS DAP PKR bastard said...

fuck you all muslimah PAS....
go back and serve ur husband and family....u dont deserve to be in the street and shouting like an infidel.....

shame on you....

you dont know shit what you are fighting for......

sit down ... read alquran with the translation.....and be a good muslim....not like an animal....

dont forget UMNO fight for your parent and urself....kalau tak u all kerja cleaner cuci toilet...

melayu bodoh boleh masuk ITM...

sebenarnya tak boleh.....u are being used by chinese....

the most kerani bank....dont be stupid...

good luck to you and your stupid heaven....

yawang.. said...

Terlebih dahulu saya mohon maaf diatas apa yg saya perkatakan,kenapa pula sesaorang yang mengakui dirinya Islam,nak merampas hak org,Putra Jaya kan UMNO yang membangunkan,kenapa pula PAS nak merampasnya dan kenapa PAS tidak membangun dikawasan PAS yang menyamai Putra Jaya,yg dapat menunjuk pemerintahan PAS pun berkualiti dan mampu untuk membangun negara.Tak malukah PAS yang mengatakan pati Islam,hingga kehari ini tiada satu pun yg boleh dibangakan kejayaanya.

Anonymous said...

segala hukum haram dan halal bagi pas hanya untuk umno sahaja ahli pas no problem. dulu2 masa tahun 80an masjid kerajaan pun tak nak sembahyang sebab duit kerajaan bercampur dengan duit2 dari sumber yang tak halal..tapi sekarang sapu..licin kalau nak duduk putra jaya tu ada lah pula alasan lain kan dia orang dah khatam ilmu putar belit dengan guru nuengkar.

Anonymous said...

pencacai2 AMNOPORNO saja rupanya yang dok melalak kat blog ni yang dok komen pulak bukan setakat buta mata malah buta sampai kedalam perutitulah akibat kalau duduk tarbiah AMNOPORNO langsung takdak fakta yang boleh diterima pakai/

Anonymous said...

kalau umno buat tak salah pulak boleh angkat kain lagi. pasal rasuah dalam umno tak boleh disembunyikan lagi. mana pemimpin yang tak kaya-raya dari dulu sampai sekarang. kami bebas dari mana2 parti dan kami mengenali pemimpin umno tapi bukan semua dari dulu hingga sekarang. semua perlukan komisen apa jua perkara yg kita minta tolong. tujuan mereka berjuang bersama umno yang pertama kekayaan untuk membantu rakyat hanya berapa percent sahaja yg penting keluarga, suku-sakat dan kroni. dapat jadi yb untuk satu penggal sudah kaya-raya. semua parti sma tapi pasal rasuah, penyelewenga, penyalahgunaan kuasa umno lebih hebat. kita buka mata dan pintu hati, mana pemimpin dan kroni mereka yang kaya-raya melebihi kemampuan, sampai cucu-cicit tak akan habis makan.yang jadi baruwa orang bawahan dapat lah sikit kesenangan dari tempias yang diberikan oleh pemimpin tadi. sanggup menipu untuk mendapat imbuhan yang dijanjikan asalkan hidup senang. kematian akan datang bila2 masa dan kita akan diadili di padang masyhar nanti.........

Anonymous said...

yawang , jgn jadi bodoh memang tidak dinafikan putrajaya dibuat oleh kerjaan umno , itu sudah tanggungjawab untuk membangunkan negara malaysia tercinta sebab rakyat telah memberi amanah pada bn untuk membangunkan negara. rakyat yang memberi kuasa pada mereka pada PRU. jikalau parti sebelah sana memerintah , mereka terpaksa membangunkan pusat pentadbiran baru dan apa akan jadi pada putrajaya. ini pembaziran wang rakyat jika membuat lagi satu pusat pentadbiran baru. Jangan beri komen bodoh fikirkan sebelum membuat komen...... walahualam

Anonymous said...

Baca ni ya..
Hai anak haram yg mencari rezki dengan melagakan manusia, setiap patah perkataan yang ko coretkan, setiap patah ayat yang ko nukilkan, akan dihisab di hari akhirat.
Rezki yg masuk ke dalam perut anak isterimu akan hanya menyebabkan kerosakan kepada mereka. Bertaubatlah selagi diberi nafas.

Anonymous said...

kekadang kesian gak orang2 pas or pkr or DAP..ehh DAP x ley join sebab dah teruk sgt..ni tuk yang belum sedar diri yang pikir salah orang jew..bukan aku tulis ni nak bg kredit pada UMNO..tp,better aku pilih UMNO dari aku pilih pas or pkr..sebab ape..aku dah dpt lihat dan rasa selama 4 taun aku duduk selangor(dilahirkan di kajang).. 1st,mangkuk hayun si khalid and the geng buat macam2 ++ janji2 yang konon ley di orang tunaikan.. contoh nye bg duet bantuan pada surirumah2 sepenuh masa,warga emas dpt kemudahan dan free dari ospital(x de bayaran la),bantuan makanan dari kerajaan negeri selangor untuk warga emas(baru jew dpt dari PKR..padahal lagi 2 bulan jew lagi nak mengundi ni"paham2 jew lakan".. yang x ley blah tu siap ckp "ini pkr bg yeik" cakap sampai 2 kali lak tu)..kerja kontrak dari kerajaan selangor..perghhh aram mmg x ley dinafikan..kerja untuk orang selangor,tp orang luar selangor yang byk dpt..x kesah sgt la..tp bila kontrak2 dari selangor nak amik kontrak luar selangor,x boleh dan dilarang keras..tu mmg puki..siap ckp amik la kontrak kat tempat sendiri..puki kan khalid...bg orang luar masuk amik kontrak..abis,orang2 selangor nak buat kontrak ape klu tender bg kat orang2 dye jew..sial punya menteri..dan lagi satu..aku berani cabar khalid jawab soklan aku..mana pergi nye janji2 yang patut 4 taun dahulu yang korang janjikan?? kenapa x penuhi janji2 tu?? aku kompom dye jawab nnt "kami akan masukkan kat usul baru".. jawab aku lak.."SIAL KO PUNDEK PENIPU GAGAP"... sekian terima kasih..

Anonymous said...

STUDENT@MALAYSIA-STUDENT.com (BERSIH MALAYSIA)
MCA (DATUK YIP KUM FOOK, MCA CHAIRMAN GOMBAK) INSULTED and ANTI BUDDHIST MONKS
Dear Devotees into the Dhamma,
I sincerely shall use the language to make publicly the bitter experience that actually has happened in the SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION NO: 19-21 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR, MALAYSIA.
I am not satisfied with the Gombak MCA Division chairman (Yip Kum Fook) and the SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION chairman (Yip Kum Fook) because he used vicious and arrogant means in bringing in a group of individuals from other places to provoke and trample the sacred ground and without any sound reason called in the police to forcefully detain the monk so as to humiliate worshippers of Buddhism.
I strongly would like to ask here that what great sin and crimes had he committed to the extent of you Yip Kum Fook lawyer by means or by crooks called in the police to detain a monk like him?
I came from Penang, I was a newcomer and I temporarily put up at the SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION to study and learn to practice Buddhism. While at the temple, I could not bear with the way Yip Kum Fook lawyer behaved, your uncourteous, arrogant and unexcelled attitude in treating the Temple abbot.
Because I said a few words about your behavior to you Yip Kum Fook, you resorted to such dirty means to hurt a monk. It is indeed unacceptable and cast a very bad example.
For a school principal, if his and her student has committed an offence, the police must as a matter of courtesy meet up with the principal, try to understand the actual situation, before the police take any actions. This is the usual practice.
But it is sorry to say, that Yip kum Fook lawyer who himself is a lawyer chose to have done. Otherwise, he did not act in accordance with the teaching of Buddhism and looked down on the spirit of Buddhism for the sole purpose of showing off that he is the powerful chairman of MCA Gombak Division and the chairman of the SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION. He demanded the police to detain the monk so as to realize his motive.
It is very fortunate that due to the fact that religion itself is a sensitive matter, even the Malay policemen understood and respected the religion, culture and customs of other communities, so they did not rush into taking any actions. Otherwise, the consequences would be catastrophic.
I understand why Yip Kum Fook lawyer was furious and flared up. The main reason is as follows. The abbot of the SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION. He has been the abbot for 20 years. He was the architect and played the pivotal in raising fund the public to build up the Temple.
Continued next………

Anonymous said...

The abbot was alarmed to find out that a new person like him Yip Kum Fook lawyer; the chairman of MCA Gombak Division did not walk the talks. His talks were beautiful decorated with humanity, virtue and morality.
But in practice, he always marginalized and pushed out those who did see eye to eye with him. The Temple committees were instead made up mostly of his relatives. Moreover, the Temple fund was not managed in a transparent manner. Ultimately, his true motive was to turn the pure and sacred ground into a political stepping stone and political ground and from a place of worship into a personal property.
The abbot was well aware of what had taken placed, but in order to look preserve the whole wellness of the temple, he gave him Yip Kum Fook lawyer well-intentioned advices. But such an advice was not well received, it made Yip Kum Fook lawyer unhappy, restless and ran wild. Instead of heeding the advice, he made use of every opportunity to create problem and to persecute the abbot and monks so that they could no longer stay and left the temple.
Yip Kum Fook lawyer and the chairman of MCA Gombak Division whose villain’s design is obvious and whose style is hypocritical is known by everyone… your sweet words can deceive and mislead some people some of the time, but you cannot do it all the time. The karma or preordained fate of Buddhism will definitely befall.
As my last word, I would like to take this opportunity to bless him, may Yip Kum Fook lawyer wake up to reality, repent before it is too late. Do whatever is good, shed the evil.
Your Dhamma,
Ven. Phra Piya Dhamma
Penang, Malaysia.

We translated Chinese to English (why!) because we are want to give all people know and understand about more detail information, also to give people learn of this matter(HISTORY), this not for attacked individual DATUK YIP KUM FOOK, pls click here to see:- http://margeemar.blogspot.com/2012/02/blog-post.html?commentPage=3

Anonymous said...

hahahhah>>PAS...memang hamPAS..Ramai anak2 org PAS jadi penagih dadah di kampung saya di Kedah..Kalau pasal CAKAP politik..dia org ni bersembur sembur air lior mengutuk kerjaan..siap tunjuk penumbuk,kalau di tegur..Gara2 siapa kalau bukan Nik Najis and the gang..
Inilah bakal2 waris PAS yang akan datang...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

nazri bakar said...

pas tak buat pun pembangunan di msia ni,tengok dikelantan apa mereka buat,yg mereka buat hanya bercakap bermodal kan air liur saja,masalah air pun tak dapat atasi,ada pas buat perumahan rakyat di kelantan,yg ada hanya rakyat kelantan yg buat sendiri rumah mereka,masjid jgn katalah ,umno bn yg buat masjid di kelantan tu,saya rasa pas hanya buat satu kut masjid tu,,,,,,,muuslimat pas2 yg bersorak ni patut sedar mereka sokong parti yg tak ada apa2 pun yg di bamggakan,,.

Anonymous said...

Iklan Kerja Kosong Terkini KLIK SINI

Anonymous said...

[url=http://viagranowdirect.com/#bqgoz]viagra online without prescription[/url] - viagra 200 mg , http://viagranowdirect.com/#grcfl viagra without prescription

Anonymous said...

[url=http://levitranowdirect.com/#ueklu]levitra without prescription[/url] - levitra online , http://levitranowdirect.com/#ltgvx levitra 40 mg

Anonymous said...

[url=http://levitranowdirect.com/#bzeqq]buy levitra[/url] - order levitra , http://levitranowdirect.com/#xtdfm levitra online

Anonymous said...


So far I LOVE out at LAX all day waiting to pluck up women, is belike not going away to be your best bet in your search for dearest. afterwards you start getting hits on your profile, sites, others are Loose. oasis't you Experient you demand to find which case of internet dating service is Topper for you.

But you get a dating tips situation and keep our deferred payment Wit firmly out of sight in our wallet or handbag. xpress dating Dating US & International - Dating Tips site on the net - perchance in realism they were homebodies who simply cherished to sit at habitation and view movies with their cat.

Anonymous said...

[url=http://paydayloansheredirectly.com/#ipjhs]payday loans[/url] - payday loans , http://paydayloansheredirectly.com/#wiaks direct lender payday loans

Anonymous said...

[url=http://paydayloansheredirectly.com/#xuhea]direct lender payday loans[/url] - payday loans , http://paydayloansheredirectly.com/#rrnbt payday loans

Anonymous said...

[url=http://datingdirectlyservices.com/#fthca]dating adult[/url] - dating , http://datingdirectlyservices.com/#kpygl guys dating

Anonymous said...

[url=http://loansheredirectly.com/#xkigd]payday loans online[/url] - payday loans online , http://loansheredirectly.com/#firwp bad credit payday loans

Anonymous said...

[url=http://loansheredirectly.com/#jnnmn]payday loans online[/url] - payday loans online , http://loansheredirectly.com/#troco bad credit payday loans

Anonymous said...

order lorazepam lorazepam 1 mg what is it for - 1mg lorazepam vs 1mg xanax

Anonymous said...

Stocks Against the trend or FadingAnother popular proficiency for Stocks is in a party through and through a line market place initial public Offering IPO treat. trading software It might salvage you a keep an eye on out for any football stocks systems that say you are passing to get guaranteed results right off. Unfortunately, Bethlehem's employees and retirees had real-estate agent, caput for the closest securities firm planetary house and buy stocks in home plate-building companies rather.

While pivot man degree trading strategies are idealistic for reach-bound markets such Mobility LLC, which will have some a 5% interest in the fellowship. You pauperism to major advantages and disadvantages of online store monetary value. http://www.velocityruhr.net/wiki/index.php?title=Benutzer:Vlsi53

Anonymous said...

buy xanax home remedies xanax overdose - xanax white pill s 900

Anonymous said...

[url=http://wurtterbaywatchsomatt.narod.ru/blog153.html]казино рулетка как угадать на число[/url] казино чаплин бонус , [url=http://wurtterbaywatchsomatt.narod.ru/blog99.html]казино игра гладиатор[/url] онлайн казино игровые автоматы без регистрации 777 , [url=http://wurtterbaywatchsomatt.narod.ru/blog270.html]казино голден пэлас[/url] рейтинг самых честных онлайн казино , [url=http://wurtterbaywatchsomatt.narod.ru/blog162.html]слот автоматы играть бесплатно лягушки[/url] казино играть бесплатно шарики , [url=http://wurtterbaywatchsomatt.narod.ru/blog216.html]онлайн казино white[/url] казино вулкан игры бесплатно

Anonymous said...

принцип работы интернет казино [url=http://jeffresboabapcbigblum.narod.ru/casino301.html]вулкан казино игровые автоматы[/url] казино шангрила вернуть деньги с карты , [url=http://jeffresboabapcbigblum.narod.ru/casino308.html]слот автомат книжки[/url] казино lucky flash цена , [url=http://jeffresboabapcbigblum.narod.ru/casino49.html]казино автоматы симулятор жизни[/url] казино европа скачать , [url=http://jeffresboabapcbigblum.narod.ru/casino98.html]казино зодиак в капчагае[/url] заработок денег в интернет казино отзывы , [url=http://jeffresboabapcbigblum.narod.ru/casino392.html]казино игра онлайн[/url]

Anonymous said...

казино онлайн играть на реальные деньги [url=http://goldgaragastklezpret.narod.ru/get280.html]интернет казино лото[/url] казино кристалл москва на арбате , [url=http://goldgaragastklezpret.narod.ru/get180.html]казино online бонус[/url] казино луксор саратов , [url=http://goldgaragastklezpret.narod.ru/get240.html]казино цезарь в риме[/url] посоветуйте лучшее онлайн казино , [url=http://goldgaragastklezpret.narod.ru/get130.html]как научиться играть в казино[/url] казино grand casino , [url=http://goldgaragastklezpret.narod.ru/get10.html]интернет казино william hill отзывы[/url]

Anonymous said...

[url=http://climovsponkelliat.narod.ru/theme10.html]можно ли реально выиграть в интернет казино[/url] казино играть с минимальной суммой , [url=http://climovsponkelliat.narod.ru/theme90.html]интернет казино на вертуальрые деньги йошкар ола[/url] играть онлайн казино crazy monkey , [url=http://climovsponkelliat.narod.ru/theme260.html]казино игры крези монкей[/url] казино джек онлайн , [url=http://climovsponkelliat.narod.ru/theme50.html]казино игровой автомат crazy monkey[/url] казино елена бесплатно 2012 , [url=http://climovsponkelliat.narod.ru/theme200.html]казино hayfilm[/url] лучшее интернет казино

Anonymous said...

казино минска вблизи ж д вокзала [url=http://mtabdehealthbuddninoi.narod.ru/file312.html]терминалы для интернет казино[/url] казино в минске онлайн , [url=http://mtabdehealthbuddninoi.narod.ru/file120.html]интернет казино украина отзывы владельцев яндекс[/url] интернет казино с минимальными ставками , [url=http://mtabdehealthbuddninoi.narod.ru/file88.html]интернет казино автоматы 777[/url] рейтинг интернет казино по выплатам 2012 , [url=http://mtabdehealthbuddninoi.narod.ru/file248.html]отзывы о интернет казино golden games журнал[/url] казино видео рулетка , [url=http://mtabdehealthbuddninoi.narod.ru/file152.html]евро казино скачать[/url]

Anonymous said...

казино на блюхера 58 монте карло ярославль [url=http://cremmomeanagij.narod.ru/blog216.html]интернет казино рулетка webmoney visa[/url] европа казино ру , [url=http://cremmomeanagij.narod.ru/blog248.html]казино от 1 копейки[/url] казино на реальные деньги без вложений , [url=http://cremmomeanagij.narod.ru/blog8.html]казино quatro casino[/url] интернет казино william hill valley , [url=http://cremmomeanagij.narod.ru/blog288.html]видеопокер онлайн бесплатно через торрент[/url] интернет казино играть без регистрации в хорошем качестве 007

Anonymous said...

реально ли выиграть в гранд казино [url=http://bierilulalterpam.narod.ru/archive112.html]казино на деньги[/url] интернет казино с быстрым выводом денег , [url=http://bierilulalterpam.narod.ru/archive245.html]казино 5800[/url] казино ратинг слоты , [url=http://bierilulalterpam.narod.ru/archive42.html]казино кристалл грузия[/url] казино бесплатно играть уборка , [url=http://bierilulalterpam.narod.ru/archive308.html]джеймс бонд казино[/url] казино интернет и автоматы

Anonymous said...

популярные онлайн казино [url=http://buschpidantyricon.narod.ru/igrovie-avtomati-slot-machines-ruletka.html]Игровые Автоматы Slot Machines Рулетка[/url] казино grand capital, казино sms пополнение [url=http://buschpidantyricon.narod.ru/igrovie-avtomati-onlayn-elena-kazino.html]Игровые Автоматы Онлайн Елена Казино[/url] казино игры.

Anonymous said...

hello moi aussije suis belge et je seais maman d'un b茅b茅 russe au plus tard pour nel 2004!!! j'ai adopt茅 via une asbl bas茅e 脿 louvainlaneuve la crois茅e des chemins. tout a 茅t茅 tr猫s vite du fait de l'application imminente en janvier 2005 de la nouvelle loi. agr茅ment obtenu le 30 d茅cembre 2003 maman en novembred茅cembre 2004!!! je ne veux pas te d茅couager ais touts les nouveaux inscrits 脿 partir de maintenant tombent d'office sous le coup de la nouvelle loi.
Affinit茅s amoureuses du verseau [url=http://www.footlockerfrancepascher.com/]nike air max chaussures[/url] Je pars en turquie et je voulais des bons produits pour prot茅ger mes cheveux hypers secs
De toute fa莽on, les enfants ont besoin de beaucoup de lait jusqu' 脿 3 ans. Lait de croissance ou lait de vache entier, tu ne seras pas une mauvaise m猫re pour autant selon ton choix le principal c'est qu'il ait du lait [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]jordan femme foot locker france[/url]
En fait, cest facile 脿 apprendre et le sexe apr猫s, cest incroyable.Il joue avec le rythme et ou il la touche.
J'ai tout essay茅. Les responsables de ce site m'ont r茅pondu tant que je les ai menac茅s de faire une alerte sur PAYPAL. [url=http://www.footlockerfrancepascher.com/]foot locker pas cher[/url]
[.] A quelques mois de la Coupe du Monde 2010, le num ro un mondial des quipements sportifs, Nike, a annonc mercredi soir, apr s la fermeture de Wall Street, tre revenu la croissance, la fois en termes de ventes et de b n fices au titre du troisi me trimestre de son exercice d cal 2009/2010. [.] Son chiffre d'affaires sur la p riode de trois mois (d cembre/f vrier) est ainsi ressorti 4,73 milliards de dollars (3,4 milliards d'euros), pour une progression de 7%.

Anonymous said...

Good for planet Earth. But this isn't about guilt. [url=http://www.fitflopsuk-sale.com/]fitflops[/url] Annexing a feminine and lady-like touch to your entire aura, evening sandals speak a lot about your taste, your sense of fashion and your confidence.
In 1989, a divided Supreme Court struck down a Texas law that banned the burning of a flag. Constitution.
As is the case with any company, Birkenstocks weren''t always as well known as they are today. In 1897, a man by the name of Konrad Birkenstock developed a theory that would change the world of footwear forever. He believed that if the shape of a shoe were to reflect the exact shape of the foot, improved comfort would be inevitable. Soon after, he designed the first shoe to feature a contoured insole to be used in custom footwear. [url=http://www.fitflopsuk-sale.com/]fitflops[/url] its stores are at Bangsar Village II and Pavillion Kuala Lumpur
But the fourth was Rex Ellsworth's undefeated Candy Spots, already being talked about in California racing circles as the greatest horse to come out of the West since Swaps. Considering that Candy Spots has had only three races in his young life-all of them in Chicago-this estimate might appear somewhat ludicrous if it were not for the fact that two of the estimators are Ellsworth himself and his trainer, Mish Tenney. Since this same pair also owned and trained Swaps, maybe this isn't just a case of whistling Dixie under Arcadia's palm trees..
ray ban sunglasses sale have been around since thirties. From day one particular, the anti-glare sunglasses became an instantaneous hit. Each style is distinctive and sophisticated. [url=http://www.fitflopsuk-sale.com/]fitflop uk[/url] That's the sound of the lonely wind whistling across the desert

Anonymous said...

Greetings! I know this is kinda off topic however , I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest
authoring a blog article or vice-versa?
My blog discusses a lot of the same subjects as
yours and I believe we could greatly benefit from each other.
If you are interested feel free to shoot me an e-mail.
I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!


My weblog ... cellulite treatment cream

Anonymous said...

Hi there! This post could not be written any better!
Reading through this post reminds me of my old room
mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!



Here is my site :: cellulite treatment