Wednesday, October 6, 2010


Jam 2.00 petang, bertempat di Ibupejabat Polis Daerah (IPD) Klang, seorang pegawai khas Pakatan Rakyat dan Setiausaha Sulit Anwar Ibrahim telah membuat laporan polis yang beliau turut menjadi mangsa liwat Anwar Ibrahim.

Mangsa liwat tersebut adalah Rahimi Osman. Beliau dijangka akan membuat press conference di Lotus PJ pada jam 4.00 petang ini.

Anwar Ibrahim yang kini berada di Rome, Itali bagi menghadiri International Meetings of Prayers for Peace di Church of Sant’Egidio pasti tersentak dengan laporan dan pengakuan yang dibuat oleh Setiausaha Sulit beliau.


Setelah rakyat diperlihatkan dengan gelagat Wild Animals in PKR Kingdom and Human Barabarics pada Pemilihan PKR 2010, rakyat akan sekali lagi dipertontonkan dengan filem haru biru Anwar Ibrahim ‘I Am The Real Sodomizer’.

Belum habis musibah menimpa PKR, aksi peliwat Ketua Umum PKR pula didedahkan oleh orang kanan beliau.

GWM ingin melihat apa pula Anwar Ibrahim bersama pencacainya akan membuat spin.

MELAYU ATAS PAGAR

53 comments:

Anonymous said...

betul ke cerita ni????
aku tak sabar nak tengok berita perdana..

hangkedee said...

mari mari kita tenguk Tv perdana

Anonymous said...

kalau betulah berita ini , ALLAH telah menunjukan kebenaran bagi orang yang tidak mempecayai kebenaran selama ini.

Wak Jengkol said...

Salam..

Hangat nih..x sabar nk tunggu 4pm..mau bang nuar cancle fligt blk malaysia...lari ke kedutaan mana pulak kali nih?

Terima kasih sbb link kan blog wak di sini..wak juga dh link-kan blog hebat ni di blog wak...selamat berjuang..

PENGUNDI SETIA SUNGAI RAPAT said...

salam blog tuan telah dilink ke blog saya

Anonymous said...

Anwar ni umur dah 63 tahun,mereka yang sebaya umur dengan anwar ni kebanyakan masa sibuk ke masjid,surau untuk nambah amal ibadat...
Anwar juga sibuk..menambah, menambah koleksi burit-burit..
Sedar dan insaflah..malaikat maut akan menjemput anda bila-bila masa sahaja..
Insaflah....

j3bat said...

Tun pernah kata,

"Old Habbit Die Hard"

yb Raz said...

fuyoo memang laris ler jualan ky jelly anuar lepas ni..kalau nak lagi sedap, makan julap chop assmin dulu sebelum guna ky jelly..lagi senang masuk hahahaha.

kesian zaid tonik kuatnya tak laku hahahaha.

Sudir said...

Hmm, nak ada PRK muncul pulak satu lagi cerita ni.

hahn said...

Sedang elok berita ini keluar semasa Anwar sedang melakukan hobi keduanya iaitu Islam Liberal.

Dia di Gereja! Ganggu dia sembahyang jer.

Itu dugaan sembahyang dia di Gereja tu. Tabahkan hati Anwar. Tuhan ko yang mana satu ntah yang setuju liwat meliwat ini akan memberi ko ganjaran.

Tuhan Allah dah tentu tidak.

Dugaan sia sia yang tidak berfaedah berpusu pusu untuk memasukkan Anwar dalam kubur politik.

Rasakan!

SUARA RAKYAT KUNAK said...

Jika ada di antar anda nak di liwat, datang di Silam Sabah, anjing saya akan Liwat anda.

pacat said...

bagus2!!! serangan sebegini yang diperlukan.... biar dia tersungkur sebelum sempat bernafas kembali!!!

balb said...

another guy mengaku membuat hubungan sex dgn anuar..


damn.................................


mcm2 dah

Anonymous said...

kena lagi?... kenapa x lawan?... Kuat sgt ker tenaga Anuar yg dh tua tu hingga menyerah je??.. Berape dia dpt upah mengaku?... x lama lagi turun la bala Allah pd kite... Fitnah Akhir zaman..

Anonymous said...

ehhh bangang 5.47pm

ekau ni bodo ko apo?

memang dah turun balo! balo si peliwat samo si nik gilo!

ekau tu ajo yg bodo.

puak puak ekau dulu solat minta tun mahathir jatuh sakit, belakang kalu si peliwat yang sakit sakit!

tu la! bilo hati tu dah hitam takdo iman, pecayo ajo kato kato peliwat no 1 malaysia!

pininfarina said...

Satu lagi propaganda retorik puak2 UMNO yang semakin membusuk ke usus. Kami, orang Melayu, tidak lagi perlukan UMNO dan Perkasa/Perkosa.

Putera Rajawali said...

Subhanallah al'azim.....sedarlah sikit wahai insan2 yg mencoret komen. Apakah kamu semua mempunyai bukti yg kukuh dgn kes ini? Sedarkah kamu bahawa tnpa bukti,kamu semua di laknat Allah SWT krna terlibat dgn FITNAH....jgn krna kita membenci seseorg,ape saje org brcakap kite wajib percaya. Apakah perasaan kamu semua kalau kamu difitnah tanpa usul periksa??? Utk dapatkan kebenaran di sebalik berita ini, lakukanlah SOLAT HAJAT. Hanya DIA yg MAHA MENGETAHUI & DIA jugalah yg akan memberi jwpn muktamad... bukan PM,TPM,Menteri,Tim.Menteri, Anwar Ibrahim @ sesape saje. Adakah kamu semua berani lakukan Solat Hajat utk dpt kebenaran????? Malam ni saya jemput semua ke Baitullah utk brsama2 tunaikan solat hajat. Ingatlah wahai Melayu yg mengakui diri adalah Islam..jgn kita kembali kepada-NYA dgn rupa babi di Padang Masyar kelak.. A'uzubillah.....

Anonymous said...

bro...Rahimi just buat laporan menafikan kedua-dua SD beliau sebelum ini...bukannya report dia kena kongkek dgn Nuwar...sama-samalah kita berdoa agar kes ini diselesaikan segara...Nuwar Berahi jubor harus bertaubat..

Anonymous said...

cite2 mcm nie akn wt BN lg dipandang rendah olh rakyat...
cite liwat anwar nie byk wt badi kt BN...
xkan xserik lg.....
cite dh xlaku...

opisboi said...

bagus2 cari lagi macam ni lagi byk lagi aku meluat kat umngok

Anonymous said...

Bro lu orang tak takut Qazaf ke? Benda ni tak settle di dunia kat akhirat memang sangkut. Peringat kan je.

Kita tak tahu siapa betul dan siapa salah, tapi dalam kaedah hukum Qazaf benda ni jelas kalau main tuduh tuduh je..memang sangkut Bro, apatah lagi menyebarkan nye.

Anonymous said...

tak payah tunggu qazaf bro! kalau suruh sumpah muhabalah pun dah takut, em memang dah bersalah pun.

mana boleh benda ni semua kebetualn jer! satu per satu kifarah allah taala turunkan kepada anwar.

dari dalam umno sampai sekarang lidah anwar adalah lidah seorang munafik!

Anonymous said...

ngkorang cakap la apa pun. 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun baru nak buat penafian. ini semua urusan tuhan. kena ingat beb. qada dan qadar. sudah ditentukan walaupun manusia diberi kuasa untuk berusaha.

aku cukup yakin memang anwar kaki liwat. aku letak keyakinan aku pada allah. anwar ibrahim memang seorang homoseksual!

allahyarham ustaz ashaari dulu juga cukup yakin anwar ibrahim memang terlibat dengan aktiviti homoseksual.

Anonymous said...

aku nak tanya korg yg defend ngat si nuar ni, korg pernah ke bersemuka ngan dia? hebatnya nuar ni ialah kepandaian dia berckp. kalo korg belum pernah jumpa dia pun korg dh termakan ckp dia, kalo korg bersemuka ngan dia, konpom korg pun akan kena liwat jgk! nuar ni dia punya ayat power.....

Anonymous said...

Rupanya ramai yang sanggup tadah juboq kat Anwar.

Ada yang sudah tiga tahun, baru sekarang teringat bahawa juboq dia juga kena sodok dengan Anwar.

Bayarannya tentu tinggi sebab depa bukan dibayar oleh Anwar tapi dibiaya oleh orang yang banyak duit. Kalau Anwar hanya sanggup bayar harga sodok saja.

Anonymous said...

fikir logiklah kawan..3tahun lepas kena liwat.bru nk mengaku..kena pula hampir prk galas?dulu prk permatang pauh angkat sumpah..nak berkempen pun jgnlh cari atau wat isu yg boleh rosak akidah..bayangkn rkyat mlaysia berfikir logik n keraguan sperti saya..pe akan jadi pd be end di prk galas nant..fikir guna akal..jgn fanatik pd 1 pihak je.tolak smua kewarasan..memg silap

Kau anak haramjadah said...

Aku ingatlah Anonymous-anonymous ni semuanya dari zuriat binatang. Mungkin lahir dari jubur mak dia. Mak dia tadah bontot kat anjing atau babi lepas tu lahirlah mereka ni.

Anonymous said...

ingat kawan2...jgn main fitnah je....mengundang bala Allah namanya tu...siasat dlu

Anonymous said...

kesian anwar ni kan,mcm ni jadinya dia,dulu dia lah timbalan perdana menteri yg kita sanjung...skg dia dihina dan difitnah sebegini rupa...dunia2

Anonymous said...

utk "Kau anak haramjadah".......Anonymous² sume yg komen ni tmasuk aku mmg tpaksa pakai Anonymous punye nick sbb kami xnk sampi kami sume didetect oleh org2 yg bkuasa!!! ya dsbb kn kuasa korang sume blagak....aku bukan tuhan nk ckp ko salah aku betul atau aku salah ko betul..tp sume manusia atas dunia ni layak utk bckp...aku peratikn yg Anonymous² ni ckp elok2 je....smpi kt komen ko tgk ayat nye...maki gile² punye..ko bc tgk komen² ko...betul ke mcm tu??
pas submit nk signout bodband, takut kena detect =(

Anonymous said...

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/2010/10/rahimi-pembohong_07.html

http://chegubard.blogspot.com/2010/10/bekas-kakitangan-pejabat-anwar-lancar.html

tolong yer tengok melayu yang gila mahathir @ najib @ anwar @ nik Aziz.

sila bergaduh sementara ada peluang bergaduh.hahaha

nanti kita ketawakan mahathir bila pakatan menang.pastu kita hentam najib isu tuya.bila Bn menang balik. kita bawa isu anwar liwat org tua,yer masa tu anwar dah 80 tahun.

siapa pun berkuasa tak kisah bro.yang penting aspirasi @ KPi parti & negara tercapai@tidak.

generasi bundle

Anonymous said...

kalo pakatan menang.... kalo pakatan kalah camane lak.... korang mcm yakin sgat anuar tu x buat, nape yek? anak ko skolah kat mane?bapak ko kerja kat mane?ko pn belajo kat mene? rumah ko kat mane? keturunan ko hidup selamat kat mane? bini ko org mane? ko dibesokan kat mene? ic ko alamat mene? bos ko org mane?.... mane?....mane? byak aku nk tanye dan jawapannyer DARI MALAYSIA kan, semua tu Pemimpin Malaysia yg sediakan utk rakyat, ade ker nik ajis @ anuar yg sediakan utk ko?....bodoh punye manusia lah ko ni..

Anonymous said...

kenapa nak menangis kerana fitnah kat anuar? kenapa takut sangat balasan kerana depa semua ni dok kata kat anuar?
Lupaka? satu masa dulu puak anuar fitnah kat Mahadhir dan sekarang ni fitnah kat Najib. tak pecaya ka?
ooo, kalau yang jahat tu hanya mahathir dan najib ya?
yang baik tu hanya anuar ka?
Dulu hang tak takut balasan ka bila anuar dok buat fitnah?

usin said...

HAHAHAHAHA!!! PERANG NAMPAK? apa nk heran sgt pasal nuar ni. dia ni hanya setongkol jasad di atas mukabumi ni. apalah sgt jasad dia dibandingkan berbilion jasad lain dimukabumi ini. biarlah! Allah maha berkuasa. kalau nuar kena azab sekarang ni mungkin kerana kifarah perbuatannya dulu. Allah maha tahu segala2nya.

Anonymous said...

Soalan Aku !!!!!

APAKAH MALAYSIA AKAN HANCUR DAN MUSNAH TANPA DIPIMPIN OLEH ORANG YANG BERNAMA ANUWAR BIN IBRAHIM. APAKAH HANYA ANUWAR SAJA YANG DAPAT MEMJUKAN NEGARA MALAYSIA INI..... FIKIR-FIKIR LAH....

Anonymous said...

sudahkah anda semua mendaftar sebagai pemgundi? kalau belum DAFTARLAH SEKARANG SEBAGAI PENGUNDI DENGA SPR.

tromezad said...

yang aku perasan puak yang pro anuar ni, kalau ada je apa2 dakwaan yang berkaitan dengan al-juburi ni, mesti nak mintak bukti. pastu mula la kaitkan dengan dalil pasal fitnah tu. tapi bila ada dakwaan dari pihak dia orang yang menuding ke arah kerajaa, takde pulak mintak bukti. terus diambil sebagai 'kebenaran mutlak'. Nak sangat bukti ke? mintak la kat karpal singh tu. Kan pada 1997 tu dia kata dioa ada bukti yang kukuh dan saksinya sekali. salah sorang saksi yang dinamakan tu ialad umi hafilda. Haa... apa tunggu lagi. tanya la karpal tu, mintak tunjuk bukti.

Anonymous said...

Masyaallah, Apa nak jadi ni? Kita berpendapat bagi membersihkan nama YAB Anwar Ibrahim, terlebih afdal beliau membuat sumpah Wallahhi, Wabillahhi dan Watallahhi dan menjunjung Al Quran dihadapan Nik Aziz , Hadi Awang , Harun Din dan kesemua ulama ulama didalam PAS disebabkan beliau tidak yakin sistem kehakiman Malaysia, percaya inisemua adalah Konspirasi BN/UMNO, penipuan pihak Polis bagi menjatuhkan dan mengaibkan beliau, maka ini sahajalah jalan yang beliau ada bersumpah dengan nama TUHAN yang beliau tidak mengamalkan perbuatan liwat. Maka, kita berpendapat meluru jutaan orang melayu akan menyokong kembali PKR dan kita adalah orang pertama akan mencium tangan beliau yang suci dalam debu itu. Persoalannya ialah adakah beliau berani bersumpah dan keduanya apakah beliau percaya melakukan secara Islam?

G4UMNO

Anonymous said...

RAMAI YG SOKONG ANWAR,PERTAHAN ANWAR,TAPI MEREKA TAK KENAL PUN ANWAR...TTG DAKWAAN RAHIMI KITA NILAILAH SENDIRI..BUKAN TERUS SERANG DIA,TUDUH UMNO,TUDUH BN... FATABAIYYANU MAKSUDNYA SIASAT DAN BERFIKIR SECARA ADIL...ANDA YG BERMATI MATIAN MEMBELA ANWAR BUKANNYA TAHU APA SEBENARNYA TERJADI...ALLAHLAH YG MAHA TAHU..

Anonymous said...

BETUL KE..TAK BETUL..KITA FIKIRLAH SENDIRI, GUNA FIKIRAN YG WARAS...TAK PERLU MENUDUH RAHIMI MEMBUAT FITNAH..KALAU RAHIMI BETUL, ANDA BERDOSA TUDUH RAHIMI.. KALAU RAHIMI TAK BETUL,FITNAH ITU RAHIMI YG TANGGUNG DOSA..KENAPA ANDA INGIN SANGAT NAK MENDAPAT DOSA DENGAN MENUDUH ITU DAN INI..BIARKAN MASING2 DIRI MEMBUAT TUDUHAN DAN MENAFIKAN, KITA NILAI SENDIRI..KITA TAK TAHU.YANG MAHA TAHU HANYALAH ALLAH.

Anonymous said...

Bo Nuar kes sodok belakang , susah sangat nak percaya tak pa. Kalu gitu cuba guna akal pro Nuar ni, mana beliau dapat duit berjuta membina mahligai di Gombak? Pergi ka luar negara kerap kali dan duduk di hotel yang termewah? Mana datang itu duit ? Duit singit sebagai punahsihat kerajaan selangor ka? Duit elaun MP permatang Pauh kah? Atau apa. pi lah tanya kat dia soalan basic ni. Satu lagi mana dia janji mau tubuh kerajaan pkr bulan september, pi lah tanya kat dia? Mana dia bukti yang berguni yang beliau kata nak dedahkan? pi lah tanya kat di. Dulu pun dah di terlanjangkan bagaimana di mempraktikkan krinisma melalui pemberian saham berjuta juta , jawatan lembaga pengarah, kontrak benilai berjuta juta, kepada mak bapak, adik beradik, sahabat handal, girlfriend, suami girlfriend, tidak dapat dia nafikan? pi lah tanya kat dia. Tetapi ken sondol belakang kau oorang yang pro nuar tak lak percaya. Tu kes, yang pederi dok sondol bebudak gereja semasa mereka berumur kecil lagi , baru sekarang timbul selepas mereka dewasa , itu korang tak heran, bolih percaya pulak, kenapa sebab mereka agama lain? Habis itu nuar ni malaikat ke? Sendiri mau ingat lah guna logik dan akal. Selagi kita manusia kita tidak akan dapat berhenti daripada membuat kesilapan, dan juga membuat dosa. Sealalu nya dosa yang kita buat ada lah melalui nafsu sendiri. Ini kenyataan bro, kalau tidak tak da bapak makan anak sendiri, /ustaz di tangkap berkhalwat/berzina, hakim syariee di tangkap rasuah. Kan mereka dia orang ni yang beragama, habis tu nuar , wali ka?

Anonymous said...

Senang citer..jangan sakitkan kepala..
Pro Pembangkang ni, kalau kita kata apa sekali pun, tuduh apa sekalipun, cakap apa sekalipun, tunjukkan bukti apa sekalipun kalau dah dasar pembangkang dia tetap bangkang punya...dah nama pun pembangkang...So..tak payah sakit kepala layan puak ni...tunjuklah bukti video Nuar membontot sekalipun dia org tetap tak akan percaya...

Otak dia org ni semua dah beku, bila dah sanjung pemimpin gila kuasa dia akan kata pemimpin tersebut maksum. Manusia2 ini lebih teruk dari zaman nenek moyang kita dulu. Hampir sama tarafnya manusia zaman jahiliah. Mereka nak bukti sepertimana Nabi minta Allah tunjukkan kebesarannya didepan mata mereka, baru mereka nak percaya. Itu zaman nabi, bila allah tunjukkan bukti, maka manusia2 jahil terus bertaubat, sembah akan allah.
Tapi manusia zaman sekarang ni, tunjukkanlah beribu bukti, bersumpah..junjung Al Quran masih payah nak percaya?. Itulah bezanya manusia zaman jahiliah dangan zaman sekarang...maknanya terlebih jahiliah dari jahiliah itu sendiri.

Jangan sakitkan kepala anda semua, kalau di layan puak2 ni, kita akan termasuk didalam golongan mereka. Kerana mereka ni hidup dengan penuh kepura-puraan, berselindung disebalik agama. Mereka ni cuma pakai logik akal sahaja...jadi...kita sedekahlah barang sekupang dua, agar reda hati mereka yang sedang hangat gundah gulananya....

Anonymous said...

ini ker puak umno???moga2 ajal kmu semua besok sampai...

cermin2mirror said...

Aku nak tengok Anuar tulis buku tentang dia dan perjuangan dia..
Cerita la sejarah dia,kehidupan keluarga dia,perjuangan dia,kejayaan dia,sex life dia, dan apa2 jer lah..saya akan beli.

Baca buku A Doctor in the house..By Tun Mahathir

Anonymous said...

disebabkan seseorang, melayu/islam bergaduh@berpecah...
cukup hebat org kita..
inilah duniaa

Anonymous said...

Assalammualaikum dan salam 1 malaysia,Hang Tuah berkata Tak kan melayu hilang didunia dan bagaimana pula semangat Bangsa Melayu ketika ini bertambah atau berkurangan,

Anonymous said...

hahahhaha.hanya tahu munggunakan modal buntut.tiada lain buntut buntut dan buntut lagi,aku dah loya dengar cita ni.dah x menarik langsung.boring.biar apapun diaorang cakap aku x kisah.yang penting anuar jd PM.hidup anuar.hahahaha

Anonymous said...

kpd yg kerja dgn kerajaan tu baik korang berenti kerja kau org keja lah dgn PEMBANGKANG,dasar muka tak malu semua kemudahan dapat kereta 3 empat biji,rumah 3 empat buah sorang,kau org ingt kat negara lain boleh ker hidup senang mcm negara kiter ni org asing sangup bergadai nyawa dtg ke negara kite,semata mata nak cari KEMEWAHAN KESENANGAN KEAMAMAN DAN BYK LAGI LAH KAU ORG PIKIR LAH ORG MCM MANA NAK JADI KAN PEPIMPIN,JGN JADI MCM SINGAPURA ORG MELAYU IBARAT ANJING DI MAKI DI HAMUN JADI KULI KEJA MANAGER UNTUK CINA DAN INDIA JER ORG MELAYU DI LAYAN MCM SAMPAH,KAU ORG NAK JADI CAMTU KER???PADAHAL SINGAPURA TU NEGARA ORG MELAYU SEDIKIT MASA DULU...MENYESAL DULU PENDAPATAN MENYESAL KEMUDIAN DAH TAK BERGUNA LAGI....FIKIR FIKIR KAN LAH...

SABAR UNTUK DATO SERI ANWAR IBRAHIM said...

SABAR SAJALAH DATO SERI ANWAR..SABAR SAJALAH...KEPUTUSAN KEBENARAN AKAN BERSINAR JUGA.ALLAH MAHA MENGETAHUI..TUNGGU SAJA BALASAN SI PEMFITNAH2..TUNGGU MASANYA!!! KEBESARAN ALLAH AKAN TERBUKTI..

samadlelong said...

SABAR SAJALAH AL JUBURI!! KEJATUHAN KAMU PASTI TIBA

Anonymous said...

BETUL KE TIDAK HANYA ALLAH TAHU..
JADI GUNAKAN BAHASA YANG SOPAN KALU KITA TAU KITA BANGSA MELAYU DAN ISLAM DAN MEMPUNYAI KELUARGA.

Anonymous said...

Aku paham perasaan pembangkang melayu, mmg byk kelemahan kerajaan yg patut diperbaiki. Kepada pembangkang melayu, korang bermain dgn api, sanggup hilang segala galanya kerana bengang dgn UMNO etc. Kita lemah dan perlu bersatu, Anwar terlampau bersungguh sungguh bila bercakap, mengikut pengalaman aku, itulah tanda penipu besar, manusia yang terlalu bersungguh sungguh, hanya lakonan. Dia tu setan sebenarnya. Member MCKK dan Universiti Malaya dia mmg taula kehebatan dia ni dan siapa azizah tu dulu waktu kat UM. Banyakkan membaca ilmu yang betul, bukan yang ditulis oleh golongan pandai yang tiada tuhan dan juga golongan bertuhan tapi tak cukup pandai untuk menilai.

Annivqm said...

salam blog tuan telah dilink ke blog saya