Friday, October 15, 2010


Pakar Patologi Forensik Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr Siew Sheue Feng menyatakan bahawa Mohd Saiful Bukhari Azlan memberitahu dia telah diliwat oleh seorang individu berprofil tinggi dan dikenali ramai... OUCH !!!

Terdapat bukti penetrasi, seksual penetrasi ... OUCH !!!

Saksi pendakwa ketiga itu berkata, bekas pembantu peribadi Anwar Ibrahim itu emaklumkan dalam kejadian liwat tersebut, tiada kondom digunakan tetapi ada penggunaan bahan pelincir ... OUCH & CLEVER !!!

Mohd Saiful Bukhari memberitahu perkara tersebut sewaktu pemeriksaan dijalankan ke atasnya di bilik Pusat Khidmat Krisis Sehenti (OSC), HKL pada jam 9.30 malam, 28 Jun 2008 ... OUCH !!!

"Saya tanya sama ada berlaku sebarang penetrasi dan dia jawab ya. Saya tanya sama ada berlaku ejakulasi dan dia jawab ya. Saya tanya sama ada sebarang paksaan digunakan dan dia jawab tiada" Dr Siew Sheue Feng, Pakar Patologi Forensik Hospital Kuala Lumpur (HKL)


ANWAR IBRAHIM ... ACHTUNG !!! ... OUCH !!!

3 comments:

YB Raz said...

hebat pakcik nuar ni hahaha..tapi silap orang ler..yang pegi main dgn org straight buat pe..kalau dia ambik gayboy jadi pembantu dia, sure sampai sekarang memang tak dengar kes punya..pakcik nuar dah silap langkah hahahaha.

Anonymous said...

YB RAZ. KEPALA HATOK SERI ANWAR BERAHI DAN MAKIN LEMBAN, MAKIN MERWAP-WAP KEPANASAN. ITU LAH BALASAN ORANG YANG SUKA MENIPU, MEMFITNAH DAN TEMBERANG TU DAN JUGA KAKI LIWAT JANTAN TU. KEPANASAN DI BUMI SUDAH DAN SEDANG DIA RASAKAN. SELAGI DIA TAK BERTAUBAT DAN BERHENTI DARI MEMBOHONG SELAGI ITU LAH KEPANASAN DAN KERESAHAN AKAN MELANDA DIRI DIA. MANA MAU LARI DATUK SERI B.A.B.I..KAH KAH KAH..SG BULOH HELL IS WAITING FOR YOU. DONT WORY DATUK SERI BABI, IT'S ONLY A PRISON. REAL HELL IS ALSO WAITING FOR YOU THERE. GUD LUCK TO YOU B.A.B.I..

dungu said...

Rangkaian sodomi Anwar:

azizan
sukma
mior
saiful
rahimi
rasid
dan lain2....

munasabah ke semua nya konspirasi? masih tak percaya? tanya lah Haron Din, Taib Azimuddin, Mat Sabu....mereka semua percaya, tapi pura2 tak tahu.