Friday, October 29, 2010

Sesuatu yang tidak dijangka sudah pun berlaku. Anwar Ibrahim telah bersumpah di hadapan rakyat Sg Terag Gua Musang yang di hadiri ribuan manusia.

Mungkin inilah senjata rahsia yang dimaksudkan oleh PAS. Apakah ini bermaksud undi penduduk DUN Galas akan memihak kepada PAS!







He He He … panik korang semua yek! Korang ingat Anwar Ibrahim berani ke lafaz Sumpah Mubahalah! Jangan harap la!

Bro Anwar … bukan ini the best time ke nak lafaz Sumpah Mubahalah di depan Al Syeikh Mursidul Am Nik Aziz. Bukankah Nik Aziz tu ulama tersohor mengikut garis panduan parti PAS. Ulama muktabar tu! Depan ribuan umat Islam lagi!

Atau Bro Anwar pun tau Nik Aziz tu sama juga taraf macam Syeikh sendiri. Itu pasal la tak berani sumpah yek! Ularmak Bohong yek!

Ada berani ke Anwar Ibrahim!

sumber ilham:
minaq-jinggo

MELAYU ATAS PAGAR

14 comments:

Anonymous said...

he he he ... bangsat lu bro, bikin gempak petang jumaat ni

he he he

Anonymous said...

ulalistkalau nuar bersumpah..aku mesti undi calon pas.tapi bila dia nak sumpah???

aku tunggu niii...

Anonymous said...

oooo semangat!!! nak pitam aku rasa bang!!! posting yang paling gegar kepal hotak aku. ka ka ka!

Anonymous said...

puss semangat. mau dia sumpah terpaksa la aku pangkah PKR.hehehe

Anonymous said...

JANGAN MAIN MAIN BRO, KOLO BETUL KES NAYA. TAPI AKU PERCAYA SAMPAI MATI PUN LAHABAU NI TAKKAN BERSUMPAH. SUMPIT LUBANG LAKI LAIN, ITU AKU CAYA!

ahbiza said...

Kalau Anwar dipihak yang benar, bukan Saiful yang dulu bersumpah. Tanpa dicabar sudah pasti Anwar akan bersumpah dulu. Bukan satu masjid tetapi disetiap masjid yang dia singguh untuk bersolat.

Bukan itu sahaja. Dia akan bawa seluruh keluarganya ke tanah suci Mekah dan dirakamkan dia bersumpah di depan Kaabah.

Taubat Anwar pasti tak berani nak buat semua itu. Kenapa? Carilah jawapannya sendiri.

Anonymous said...

saya bersetuju dengan saudara anonymous 7.04pm. tak perlu disuruh bersumpah jika diri benar benar tidak bersalah. allah maha mengetahui dan allah maha berkuasa.

Allahu Akbar!

kontolan said...

sumpah apa yg dia berani buat??sumpah yg dia takkan berenti berjubor bleh ler....

kingnek said...

muka Anwar ni, memang bisexual la, tengok, lain macam ah. orang suka kunyit ni, muka mendatangkan banyak pertanyaan, dan Anwar ada muka tersebut

Anonymous said...

kita tunggu je siapa kena makan sumpah dan siapa pula yg akan jadi sesumpah.

tanya pondan high class kat BB, KL, siapa customer regular dia. Ahli2 UMNO WANGSA MAJU.

Anonymous said...

Nik ajis tu ala ala Gus Dur la pulak..X da tokoh MB pon...balik tido pelok bini aje laa Pok Nik. Bikin malu aje

Hashim said...

Bangang punyak gempak....belajar bab sumpah dulu.

Sebelum belajar ...test IQ dulu.

Ni aku bagi IQ test untuk minda sihat:

Jwpn IQ yg lepas : Tidak ada sorang pun Doktor yg kena mandi kunyit sebab stor kunyit kosong...puhhh nasib baik.

Setelah berpenat lelah mengumpul kunyit selama 2 hari tanpa berak,tiba-tiba didapati Stor kunyit kosong.

Soalan: Kemana hilangnya kunyit kunyit tersebut:

a] Dilarikan Jin lubang kunyit
b] Kunyit mengecut kembali ke Perut
c] Kunyit keluar ikut mulut.
d] bagi jwpn sendiri.....

aku pun masih fikir jwpnnya, kepada pemuja lubang kunyit tolong kongsi jwp anda.

Anonymous said...

Masih ingat semasa rebut kerusi P. Pauh.. disebarkan berita bahawa An War akan besumpah.. maka berduyun duyun lah datang semua penganut parti lawan dan kawan... tiada sumpah dan akhir sekali doa dibacakan olih ustaz pemuja Al Juburi supaya mendatangkan bala keatas KPN dan lain lain yang dirasakan menentang mereka. Mainan sumpah ini akan dijaja setiap kali ada pilihanraya sebagai tektik & teknik utk kuncu kunci hadir..semasa berceramah..

Ishak said...

dah anwar mmg seekor sumpah sumpah (haiwan lizard boleh tukar2 warna ) mcmana dia nak bersumpah...sumpah sumpit lada hitam boleh lah