Monday, November 7, 2011


GWM sebenarnya mahu 'bercuti sementara' dari menulis artikel dalam blog memandangkan mahu menghabiskan cuti panjang Hari Raya AidilAdha bersama isteri dan anak-anak.

Inilah kesempatan dan masa terbaik untuk GWM bercuti dan melayan karenah anak-anak dan rengekan manja isteri tersayang, hehehe ...

Namun, gelagat cybertrooper Anwar makin menggamit kembali kegatalan tangan GWM untuk menyentuh keyboard yang sudah ditinggalkan dua tiga hari ini.




Apa cerita you ni Haji Anwar? Ni gambar mana pulak ni? Mana satu gambar you tunaikan haji?


Takkanlah dua kali tunaikan haji, dua-dua gambar you 'identical' dihadapan Kaabah? Memang hebat photographer lu Haji Anwar Ibrahim, berapa upah lu bayar?

Siap ada dua kali Pak Aji depan you berdiri dalam posisi yang sama ... cantik you plan tunaikan haji dengan Pak Aji depan you?

Posisi yang sama dan strategik, teknik pencahayaan fotografi terbaik ... fantastik la Haji Anwar! Hahaha ...



Lu jangan cakap gua fitnah lu Haji Anwar ... gambar ni gua kutip dari cybertrooper pencacai lu jugak!



Full Article ... CYBERTROOPER BANGANG HAJI ANWAR!



Macam mana lu boleh kutip blogger sampah macam ni jadi cybertrooper lu Anwar? Sebulan berapa you bayar gaji budak ni?

Malu la ... tak buat research mendalam. Gambar pun 'superimposed' dari blog Haji Saiful Bukhari ... budak jambu yang lu liwat tu Haji Anwar!




Full Article ... HAJI YANG SEBENAR



Pssstt Haji Anwar ... jangan-jangan cybertrooper lu sudah berpaling tadah 'liwat' you balik!

Come on Bro ... takkan dua kali tunaikan haji masih lagi takut bersumpah mubahalah?



2 comments:

Malaysia Post said...

Bro asal x boleh bukak link 2..xda apa2 pon ker blogger dia dah tutup bog...hahhahaha

Gelombang Wangsa Maju said...

TAK TAULAH BRO, KENA MAKI DENGAN AL JUBURI GAMAKNYA! HAHAHA ...