Friday, July 29, 2011


Memang GWM gelak besar melihat artikel dari Free Malaysia Today hari ini! KLIK ... Free Malaysia Today.

Tidak mengapa ... demi memenuhi permintaan juak-juak pembangkang yang masih lagi beranggapan pihak berkuasa menyerang Tian Chua, GWM recapture kembali image dan videoclip untuk tontonan ramai.




Kelu lidah GWM, cukup terang dan jelas siapa menyerang siapa terlebih dahulu ... budak darjah lima boleh memberi komentar lebih cerdik dari R Sivarasa.

Benar seperti pepatah Melayu ... 'Bodoh Tidak Boleh Di Ajar!'
















BERSHIT 2.0 ... Amazingly Full Of Shit!


8 comments:

Anonymous said...

Kesian tenguk bangsa "MELAYU" yang dianjingkan oleh CINA Laknatuaalah ni kan....

Gelombang Wangsa Maju said...

MELAYU PAS DAN PKR SAHAJA ANON 7.08PM ...

MELAYU UMNO DAN LAIN-LAIN CERDIK!

SERONOK SEBENARNYA MELAYU PAS DAN PKR MENJADI ANJING-ANJING KAFIR HARBI ... ADA BERKAT KATANYA!

Anonymous said...

Ooooo polis kejar lu kaaa?? Lu lari dari polis yeee? Jubo taik luuuuu!!!

Anonymous said...

sapa pakai tie dan kot kat depan sebelum dia org lari tu.. Pemrhati SUHAKAM ke...bar concil... boleh ambik jadi saksi muka tu... boleh GMM snap dan pemerhati tu... dan tanya .. sapa provok sapa... rasanya polis boleh rakam percakapan dia org.. nak tau juga macaman dia org pusing cerita nanti..

izad70 said...

sebijik cam mat sabun.saya dilanggar bukannya melanggar.sapa yang dia orang ni nak cuba bodohkan gaknya...

KAKIGOMO said...

ini lawak menyambut ramadhan..

Anonymous said...

tian sekolah hanya darjah 6 itu pun x habis dan yg follower pulak yang x mau p sekolah lawan cakap ibubapa.itu lah pakar strebodohgik dari pkr.

Anonymous said...

SEKARANG NIE MUSUH KERAJAAN DAH SEMAKIN BERTAMBAH,BAR COUNCIL,SUHAKAM,SUHARAM..SEMUA NAK BANTU PEMBANGKANG...TETAPI RAKYAT LAH PENENTUNYA