Sunday, February 17, 2013

Memandangkan jumlah harga yang terlalu tinggi ini, pembelian unit-unit Datum Jelatek dijangka tidak mendapat sambutan dari rakyat tempatan. Jelas pembangunan yang dibuat adalah untuk menjadikan kawasan Jelatek sebuah kawasan yang elit di tengah bandaraya Kuala Lumpur.


Pembinaan Datum Jelatek juga dijangka akan menggalakkan pembangunan-pembangunan lain di kawasan sekitarnya iaitu di kawasan penempatan majoriti kaum Melayu.Tampak Pengurus Besar PKNS, Othman Omar cukup berpuas hati dengan penjualan 'SOLD OUT' Tower A dan Tower C yang telah dibeli oleh warga asing secara pukal (en-bloc) di Marina Bay Sands, Singapura pada 4 hingga 7 Oktober 2012.


Senyuman terukir diwajah Othman Omar yang nyata cukup berpuas hati tersisihnya orang Melayu dari bumi Keramat, yang juga merupakan penduduk majoriti di kawasan ini.


informasi atau maklumat yang diperolehi dibawah ini, sekaligus menunjukkan memang benar dua blok telah dijual kepada warga asing di SingapuraMana suara pemimpin-pemimpin Melayu PKR dan PAS dalam penyisihan secara halus orang Melayu dari Keramat ...0 comments: