Friday, December 2, 2011







Kepada sesiapa yang berkemampuan, nasihatkanlah Zuraida, tolonglah selamatkan anak gadis ini dari kehancuran kerana bergelumang dengan kilang fitnah serta maksiat yang ada ada dalam PKR. Masih ada jalan pulang untuk budak mentah ini. Kita amat kasihan dengan gadis ini yang dijadikan alat dan sebelum dia diperalatkan pimpinlah gadis ini untuk kembali mengenal jalan Tuhan ... Bertaubatlah!

Full Article ... Click MAK LAMPIR JUNIOR AT HER BEST!



Hmmm ... Macam Resmi Tin Kosong, Makin Kosong Makin Pang Pong Pang Pong!


7 comments:

Anonymous said...

perrghhhh !! body...Slurrp ! sluurpp !

Anonymous said...

ok jg point2nya tu..

boleh la...

tak de la mcm mak lampir sgt..

manis pun ada..

Gelombang Wangsa Maju said...

MINAT NAMPAK ANON 6.14PM, HAHAHA ...

Anonymous said...

GWM..
takde la minat sgt..hahaha
tp mmg nmpk manis budak ni..

badan tu blh trim sikit..lg cun
penampilan dan feel mmg bagus yg jenis mcm ni drpd yg kaki angguk2 geleng2..

cuma kena trim la jugak..kan..kan..

Anonymous said...

Yg bestnya pd 00:52 sebutan 'fuck tor' berserta dgn geliat dan jelingan manjanya; berkemungkinan boleh dpt sms "can i fuck u today?"

kaya2 ....

Anonymous said...

Setuju sangat dgn syor utk paparkan gambar2 AnuWar!!!! Hahahhah.....buat poster Anu siNuar besar2.

Anonymous said...

mungkin dia tu nak berlakon bersama DSAI dlm gambo lucah beliau kot sbb tu dia sokong suamai WAN AZIZAH.