Friday, December 9, 2011


Gambar di atas mempamerkan Ketua Menteri Pulau Pinang YB. Lim Guan Eng yang turut sama menaiki kapal Selam KD Tun Razak dalam mendapat kebenaran akan Fitnah yang beliau serta kepimpinan Pakatan Pembangkang lemparkan terhadap Kapal Selam Negara ini.

Pada jam 3.46 petang sebentar tadi Lim Lim bersama Sukarelawan KD Tun Razak elah tmenyelam ke dalam lautan selat Melaka Utara dan pada jam 4.08 petang KD Tun Razak timbul semula dengan selamat.

Full article ... click AH BENG BELUM PUAS DENGAN SCORPENE
Tuan Haji Anwar Ibrahim diberitakan berang dengan persetujuan Lim Guan Eng untuk bersama-sama dengan Sukarelawan KD Tun Razak menaiki kapal selam tersebut, sekaligus mengesahkan kemampuan kapal selam tersebut dan berfungsi dengan baik.

Tuan Haji Anwar Ibrahim berang dengan fitnah yang dimulakan beliau disangkal dengan gambar-gambar Lim Guan Eng dipaparkan secara online oleh portal media baik kerajaan mahupun pembangkang.Lim Guan Eng beserta dua Timbalan Ketua Menteri kembali ke Lapangan Terbang Langkawi lebih kurang jam 7.00 malam, selepas berada didalam kapal selam Scorpene selama 90 minit.


Lim Guan Eng menghargai jasa dan sumbangan Tentera Laut DiRaja Malaysia (TLDM) dalam menjaga keamanan dan keselamatan negara.Kempunan sebenarnya Tuan Haji Anwar Ibrahim mahu turut serta bersama Lim Guan Eng ...


6 comments:

Anonymous said...

siapa nak bawak kaki bontot tu ikut belayar dalam kapal selam..silap2 pulak krew kapal yang kena sodok jubor..

Gelombang Wangsa Maju said...

HAHAHA ... NAKAL ANON 10.00PM!

glassman said...

ajar sikit Apek tu... suruh dia mengerti apa erti nya seorang ketua menteri.. jangan jadi ketua menteri tapi masih nak main politik gila..

glassman said...

ajar sikit Apek tu... suruh dia mengerti apa erti nya seorang ketua menteri.. jangan jadi ketua menteri tapi masih nak main politik gila..

Gelombang Wangsa Maju said...

SALAM BRO GLASSMAN ... AH BENG NI DAH MEMANG GILA! ... GILA PUBLISITI! HAHAHA ...

Pewaris Wasiat said...

Busuk punyer olang...!!! Aji Anua aler cakap tala baek...!!! hehehee