Wednesday, August 11, 2010


Untuk bulan Ramadhan Al Mubarak ini, julung julung kalinya UMWM ingin mengajak para pembaca blog ini untuk menyaksikan satu dokumentari (footage) cukup menarik mengenai kejahatan Bani Israel (Yahudi) untuk menguasai dunia sejak dari zaman Firaun (Babylon) sehingga ke hari ini.

Orang Islam khususnya perlu didedahkan dengan strategi dan perancangan rapi pihak Zionist di Israel dan pentadbiran Illuminati berpengkalan di Washington DC dalam merencanakan New World Order.

Surah Al Baqarah, Ayat 102 mendedahkan Discreet Plan golongan Yahudi yang sebenarnya merupakan pengamal ajaran Iblis dan Syaitan sebagai bukti kebenaran amaran Allah Taala kepada umat Islam tentang bagaimana golongan ini mencabar kekuasaan Allah Taala.

Mereka (membelakangkan Kitab Allah) dan mengikut ajaran-ajaran sihir Yang dibacakan oleh puak-puak Syaitan Dalam masa pemerintahan Nabi Sulaiman, padahal Nabi Sulaiman tidak mengamalkan sihir Yang menyebabkan kekufuran itu, akan tetapi puak-puak Syaitan itulah Yang kafir (dengan amalan sihirnya); kerana merekalah Yang mengajarkan manusia ilmu sihir dan apa Yang diturunkan kepada dua malaikat: Harut dan Marut, di negeri Babil (Babylon), sedang mereka berdua tidak mengajar seseorang pun melainkan setelah mereka menasihatinya Dengan berkata: "Sesungguhnya Kami ini hanyalah cubaan (untuk menguji imanmu), oleh itu janganlah Engkau menjadi kafir (dengan mempelajarinya)". Dalam pada itu ada juga orang-orang mempelajari dari mereka berdua: ilmu sihir Yang boleh menceraikan antara seorang suami Dengan isterinya, padahal mereka tidak akan dapat sama sekali memberi mudarat (atau membahayakan) Dengan sihir itu seseorang pun melainkan Dengan izin Allah. dan sebenarnya mereka mempelajari perkara Yang hanya membahayakan mereka dan tidak memberi manfaat kepada mereka. dan Demi Sesungguhnya mereka (kaum Yahudi itu) telahpun mengetahui Bahawa sesiapa Yang memilih ilmu sihir itu tidaklah lagi mendapat bahagian Yang baik di akhirat. Demi Sesungguhnya amat buruknya apa Yang mereka pilih untuk diri mereka, kalaulah mereka mengetahui.

Dokumentari yang dihasilkan dalam 40 bahagian ini akan kami paparkan setiap footage sepanjang bulan Ramadhan Al Mubarak untuk merungkai dan membuktikan percaturan New World Order yang sememangnya mahu menguasai dunia dari segi politik, ekonomi dan sosial masyarakat antarabangsa serta bagaimana persiapan golongan Yahudi menunggu kehadiran Dajjal ini untuk menentang Imam Mahdi dan Nabi Isa .

Sumber Inspirasi :


Freedomto’u’
Noreagaaa
Achemahr
Hashemfilms


MELAYU ATAS PAGAR

0 comments: