Wednesday, June 15, 2011


Bukan mudah kerja blogger pro kerajaan, semakin hari semakin kritis dalam mengenalpasti barua Anwar Ibrahim dalam UMNO.

GWM cukup berterima kasih dengan hasil gerak kerja blogger Medan Info Kita, The Flying Kick dan Aku Peduli Apa (A.P.A.) dan beberapa sahabat blogger yang lain ... mantap hasil kerja dan risikan.

Klik artikel dibawah untuk santapan sanubari ... juak-juak pembangkang tak payah menyibuk! Lu punya 'Agent Orange' sudah kena gam!

MEDAN INFO KITA ... Benarkah Setpol Najib Datuk Sahlan Dalang

THE FLYING KICK ... Perang Terhadap Azwandin Telah Diwar-warkan

A.P.A. ... Kalau Ada Yang Menjual, Aku Sanggup Membeli


Inilah yang dikatakan sebagai 'cywar'! ... mengenalpasti musuh dalam selimut! Bukan seperti unit-unit media yang ditubuhkan oleh UMNO! ... depan mata masih lagi tidak nampak musuh. Yang nampak hanyalah Jodoh!


Mungkin setelah ditembak secara berdepan, barulah terhegeh-hegeh untuk 'identify and kill' musuh! Dah tak sempat tu! So ... budget yang diperuntukkan buat apa?

Tanpa sebarang budget ... pun Blogger Nyamuk mampu kenalpasti dalang!




3 comments:

Anonymous said...

mcm ezam je ypkai cermin mata tu,huhuhu

serenity9260 said...

sape die??


Ni best bro!!!
Giler Aje!Burger Yang Diperbuat Daripada Najis
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Anonymous said...

Salam GWM, mamat azwandin lembut tu ketua bahagian akaklah tapi apa yg akak musykilkan kenapa dilantik bekas pkr menjadi ketua bahagian dan kenapa tersebar secara meluasnya sebelum perlantikkan beliau menjadi ketua bkt antarabangsa yang umno disitu adalah diusahakan atau dimulakan oleh azwandin ni. Separuh dari kami tak puas hati sebab sebelum ini (masa beliau masih amk pkr) memang dah ujud lama umno kat bukit antarabangsa


dari kak melah