Friday, June 17, 2011


GWM baru mendapat maklumat dari sahabat yang terserempak dengan Anwar Ibrahim bersama gerombolan laskarnya sedang menuju ke Pulau Phuket.

Difahamkan, sahabat yang terserempak menyatakan Anwar Ibarhim menaiki pesawat MAS MH 790 jam 5.10 petang ini.

Anwar juga turut dijangka kembali keesokan harinya dengan pesawat MAS MH 791 jam 8.30 malam, berlepas dari Phuket.

Apa dibuat si Anwar Ibrahim di Phuket ...



i) Spa and Massage? ... KL pun banyak!
ii) Urusan rasmi kerajaan Selangor? ... pusat kerajaan Thailand di Bangkok!
iii) Meninjau peluang pelaburan? ... pelaburan pusat spa dan GRO terbesar di Asia!
iv) Pembikinan filem box office China Doll baru? ... Wan Azizah tak nampak, tak boleh trace! blogger pun tak boleh nak scoop cerita!
v) Cuti-cuti Thailand?

Dikala Perdana Menteri DS Najib sedang sibuk mahu memastikan ekonomi negara dan kesejahteraan rakyat terbela dan terjaga, Anwar Ibrahim sibuk dengan Pulau Phuketnya!

Pssstt ... ada projek baru ke?




26 comments:

Bingai @ Bangang said...

erks? dah ada ejen baru ker kat sana? Tourist Guide? Datuk Eskay dah tak nak campurtangan dah. hehehe

Gelombang Wangsa Maju said...

DIA BUKA TRAVEL AGENCY DAA ...

Mohd said...

Dia pergi menutuh la apa lagi?

Anonymous said...

Cari modal beb, dana anjur BERSIH lu ingat free pakai modal air liur saja ka? Smalam ceramah duk huluq huluq terlebih budget la pulok!!

China Doll tu kalu sempat la..Eskay dh tak kawtim lg. Kena cari line baru.

MIRA said...

KES ANWAR DGN CHINA DOLL,APA KISAH SELANJUTNYA? SENYAP JE.MACAM TAKDE APA2 TINDAKAN PUN.PADANLAH NUAR ENJOY SAKAN SIBUK TERBANG KE PHUKET MENERUSKAN KEGIATAN SONGSANGNYA.PENAT DOK MENUNGGU TINDAKAN POLIS SELANJUTNYA PASAL VIDEO SEX NUAR.NAIK JENUH.

Anonymous said...

The botak with DSAI is Thailand's leading political reporter.

Definetly classes above anyone in UTUSAN, NST or Star.

So, get facts right and stop commenting like monkeys

zoo keeper said...

anon IS the monkey.only monkey knows another monkeys

Anonymous said...

Apa lagi...Plug n PLAY laaa

mira said...

anom 11.41pm,confirmed u are one of Anwars.Monkey see monkey do..people who believes anwar is pure and perfect,might as well lick his asshole..life is fun isnt it!!

Wake UP! said...

Ni samada menutoh bontot atau upah orang buat huru-hara 9 Julai ni.

Anonymous said...

Nuar nak buat projek baaaikk punya le tu...Tak serik-serik.Itu pun masih ada beruk yg sokong dia lagi..

serenity9260 said...

rosmah g shopping xde sape nampak walaupon kereta myvi lebih kecik dari beliau

Ni best bro!!!
Cool Aje : Gambar Kamera 268 Megapixel
Gempak Aje : Kereta F1 Berkuasa Hydrogen
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Adi Kencana said...

Sebelum ni Pakatan Haprak sibuk kutuk PM sebab pergi luar negara utk promosi Malaysia. Anwar selalu pergi luar negara buat wayang diorang x kisah pun?

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

TU DIA..GEROMBOLAN TUKANG KARUT FITNAH DAH MULA CUCUK JARUM FITNAH...

TAK KEMANA PUN...UWEEEKKK!!!

Anonymous said...

ke mekah tak mau ke puket laju g nya si bagero tua ni. rumah kata pergi kubur kata mari masih juga tak sudah-sudah perangainya.

Anonymous said...

Laa dia p phuket dgn team pembangakang australia laa... dalam paper keadilan bukan main kutuk Mugabe dgn Najib, tp hari dan waktu yg sama Anwar siap peluk sambut puak pembangkang autralia di KL tak ke haram jadah, p phuket menyondol laa..kalau bagi tau awal aku p tunda next week punya plan boleh aku p merayau cari mamat tua belalai gajah...

niknajis said...

Haaha. siak betul mekkah tak nak pergi... sibuk pergi short trip.... SPRM tido ke? mana dia dpt duit... check arrr gaji dia siapa bagi dari mana?
lepakkah kat bang lah St kapa DSAI.. Chick and chick setengah masak ramai.

Anonymous said...

Asah anu tu... bagi tajam menusuk...

Anonymous said...

Apa cerita Kak Wan la ni, sunyi sepi je. Cer citer....cer citer....

Anonymous said...

dia pi jumpa bomoh siam lah pasai 16julai bela diri. p cari pengadang dan kunci mulut hakim x leh bcakap.

Anonymous said...

Sebelum masuk Mekah ada satu persimpangan dengan papan tanda "non muslim please turn back" cam mana anwar nak pi mekah.

Anonymous said...

kak wan dan nurul izzah sibok sekarang 10 julai 2011 nak pindah p putrajaya.

Anonymous said...

kak jijah tak ikut serta ke????
atau kak jijah merajuk sampaikan tak mau ikut...

nurul izzah papa kau mmg hebat.....

Anonymous said...

Wahaha! I knew it! Terbukti mata aku tak silap.. Friday night, June 17, around 8.30pm (local time, aku nampak Anwar jalan dengan sekor mamat muda which I think a Malay dkt kawasan "Gay Street" di Patong Beach Phuket! Pakai Baju batik emas hitam, slack and leather shoes... Hmmm....

pakkordi said...

Snap la pic wahai anonymous. Jangan main petik aje. Talk is cheap bro.

Anonymous said...

Bodoh punyer orang hi hi hi