Tuesday, June 28, 2011

GWM faham jika Johari Abdul masih lagi terpinga-pinga bagaimana video tersebut boleh dirakamkan oleh Trio Dato' T yang jelas menunjukkan kebodohannya.




Al maklumlah ... Video Edisi Siasat 'Joe Bedul' sudah tidak lagi relevan apabila Johari Abdul akui memang pelakon seks tersebut adalah Anwar Ibrahim.



Bukan Pasai Anwar tu ... Pasai The Scene Tu ... Ha Ha Ha! gelak tawa besar Joe Bedul bersama Trio Dato' T.

Bukan mudah bagi Joe Bedul melakukan suatu video edisi siasat yang sesat! Video 'Masterpiece' sudah menjadi 'Torn In Pieces'! ... Koyak Rabak!




Hujah yang diberikan cukup dangkal bagi seorang yang bergelar Ahli Parlimen Sungai Petani.







GWM menunggu video Edisi Siasat 'Joe Bedul' Volume II ... mungkin akan diterbitkan tidak lama lagi untuk menyangkal beliau adalah manusia yang menonton aksi balun Anwar Ibrahim bersama Dato' T.

Ada lebih baiknya jika Johari Abdul saman malu Trio Dato' T dengan jumlah sogokan yang beliau minta untuk menarik keluar pemimpin dari parti PKR.

Gelak besar Johari Abdul menonton video seks Anwar Ibrahim bersama Trio Dato' T ... Seronok ke Yeop!

7 comments:

pacat said...

kantoi! hahahhaha

Ular Menyusur Akar said...

"Bab ni perkembangan elok Tan Seri!" He..he...si Joe macam dah nak cari peluang aje. Tapi UMA tengah tunggu scene jeritan "wow" dia. Yang tu lagi pedas telinga nuar dengar.

Dia orang ni sukar bebenar keluarkan scene part by part. Scene ini adalah scene awal dan akhir. Scene tengah tengah tayang video sex tu tentu lagi mendidih.

Anonymous said...

joe dol dah kantoi,lepas klimaks tgk anuar bersenggama,boleh pusing 360 + 180'pulak kata pelakon bukan anuar..

Anonymous said...

kah kahkah gelak johari samdol...mana le nak letak muka penipu ni...kah kah kah suka sangat dia gelak kat anwar camtu...kah kah kah tunggu reaksi anwar kah kah kah tunggu akan ada kejutan lagi kah kah kah

Anonymous said...

johari xlayak jd ahli politik..PR mmg kotor

Anonymous said...

johari xlayak jd ahli politik..PR mmg kotor

OrangUtara said...

Blogger Ular Menyusur Akar said...

"Bab ni perkembangan elok Tan Seri!" He..he...si Joe macam dah nak cari peluang aje. Tapi UMA tengah tunggu scene jeritan "wow" dia. Yang tu lagi pedas telinga nuar dengar.

Johari Abdul adalah MP Sungai Petani jadi dia adalah orang Kedah bercakap loghat utara. yang dianggap sebut 'perkembangan' tu sebenarnya ialah 'perembang'. Perembang adalah loghat utara yang bermaksud 'fokus betul-betul' atau 'zoom-in'.