Wednesday, December 14, 2011

GWM paparkan kembali artikel yang telah diterbitkan pada 13 Jun 2011 ... kelansungan permainan 'Art of War' para pelacur Tuan Haji Anwar Ibrahim yang telah bertapak lama dalam UMNO.

GWM gelarkan golongan ini sebagai 'China Doll' dan 'Cikaro' atas dasar kelansungan juak-juak ini meneruskan agenda dan doktrin Anwar Ibrahim secara senyap kedalam UMNO.
Tanggal 13 Jun 2011, masih ingat lagi dua hari sebelum mengeluarkan artikel di atas, GWM pernah bertekak dengan PAPA GOMO tentang kewujudan 'Makhluk Bunian' peliharaan Tuan Haji Anwar Ibrahim dalam kem UMNO. Dua jam GWM berdebat dengan PAPA GOMO tentang anak-anak luar nikah Tuan Haji Anwar Ibrahim yang dilahirkan melalui IKD (Institusi Kegoblokan Demokrasi).


GWM berkeras mahu mengeluarkan artikel di atas sebagai amaran awal kepada UMNO (DEFCON 5) agar membuka mata dan telinga melihat pergerakan puak-puak yang bergelar REFORMist ini ... walaupun pada awalnya PAPA GOMO tidak bersetuju dengan langkah GWM kerana dikhuatiri puak-puak ini dapat menghidu pergerakan mereka sedang diperhatikan oleh blogger-blogger pro kerajaan.

Jika sebelum ini GWM masih terus menerus berkias sebelum mendedahkan watak-watak ahli-ahli kehormat Tuan Haji Anwar Ibrahim 'Gay Fan Club', PAPA GOMO sudah mengambil langkah awal melakukan 'ambush'!

Terus terang GWM katakan, mati hidup semula REFORMist-REFORMist ini akan tetap bertuhankan Tuan Haji Anwar Ibrahim, sekalipun ditaja dengan jawatan dan dana oleh puak-puak UMNO sendiri.Anehnya, sehingga ke hari ini 'orang-orang UMNO' masih lagi berdiam diri seolah-olah telah disejukbekukan setelah tamatnya PAU 2011! Penat dan menghabiskan air liur Presiden dan Timbalan Presiden UMNO melaungkan dengan penuh semangat 'Ahli UMNO perlu menjadi Orang UMNO'!

Masih belum berubah sebenarnya 'wajah UMNO' ... zzzzzzz
0 comments: