Friday, December 30, 2011

Sudah tentu ada ciri, kriteria dan kejayaan menarik mengapa Tuan Haji Anwar Ibrahim layak diangkat sebagai PERSON OF THE YEAR 2011 ...SOROTAN TAHUN 2011 

Kejayaan pertama tahun 2011 dengan menganaktirikan 100% penyokong dan ahli PKR di Sarawak. Janji ditabur, undi ditagih umpama madu dihisap sepah dibuang.Bacul dan meloloskan diri dari menyahut cabaran Ummi Hafilda untuk bersumpah mubahalah untuk membersihkan nama, imej dan kredibiliti sebagai seorang pemimpin yang telah hilang kerandutnya.Gagal menggunakan bekas Duta AS, John Mallot sebagai proksi pertama dari luar negara untuk memburukkan imej negara dengan tohmahan kerajaan BN menindas masyarakat Cina dan India.Pengakuan terbuka Rajoo (pemandu peribadi Nallakaruppan) mengenai 'bisnes sampingan' sebagai pembekal kondom disamping menjadi budak suruhan mengemas bilik, menyalin cadar, membuang tisu dan segala keperluan lain untuk Anwar sebelum dan selepas projek bersama Shamsidar.


Pantas membuat penafian beliau adalah pemimpin seks (berperut buncit) yang terlibat dalam video seks sedangkan belum ada mana-mana pihak baik bloggers sekalipun yang mendakwa Tuan Haji Anwar Ibrahim adalah aktor cemerlang aksi ranjang bersama China Doll! ... Kantol!

Tidak sampai selang dua hari, Tuan Haji Anwar Ibrahim sudah melakukan Road Tour melakukan penafian beliau adalah pemimpin seks (berperut buncit) yang terlibat dalam video seks.
Desakan penubuhan Suruhanjaya Siasatan Di Raja berkenaan isu video seks Tuan Haji Anwar Ibrahim semakin kuat. Malah turut dipersetujui oleh Nasruddin Hassan dan Mat Sabu yang tampak lebih rasional mahukan penubuhan badan tersebut bagi mengesahkan bukti kesahihan video seks melibatkan Tuan Haji Anwar Ibrahim.

Kedua dua pemimpin PAS ini tidak menolak sebarang mekanisme untuk melantik gabungan pakar forensik tempatan dan luar negara bagi mengendalikan penyiasatan.Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar mengesahkan Video Seks yang dikaitkan dengan Tuan Haji Anwar Ibrahim adalah TULEN 100%. Ini di sahkan oleh Pakar Forensik Tempatan.Bocornya rahsia Tuan Haji Anwar Ibrahim sebagai dalang utama fitnah mengaitkan pembunuhan Altantuya dengan DS Najib dan DS Rosmah.Gagal lagi menggunakan rakan karib dan anggota Senat Australia, Nick Xenophon sebagai proksi kedua yang cukup lantang menentang penggunaan minyak kelapa sawit di Australia. Bertanggungjawab menjadi nadi penggerak utama rang undang undang di Parlimen bagi mengharamkan penggunaan minyak kelapa sawit di Australia.Bersambung ...1 comments:

Unknown said...

SALAM DRAKULLA ... BLOG SUDAH DIPAUTKAN!