Tuesday, July 16, 2013

Jika PASANGAN CINA SUNDAL ini dilepaskan begitu sahaja, rakyat akan mendapat ISYARAT SALAH dan akan menyangka MANA-MANA PIHAK juga boleh terlepas seperti pasangan itu jika mempermainkan isu-isu sensitif yang menyentuh keharmonian negara.Rakyat mahu melihat KETEGASAN SKMM dalam menjalankan hukuman mengikut Seksyen 233 (1) Akta Komunikasi dan Multimedia (AKM) 1998, jika sabit kesalahan pasangan itu boleh didenda sehingga RM50,000 atau setahun penjara atau kedua-duanya sekali.

Jika PASANGAN CINA SUNDAL ini dilepaskan begitu sahaja, rakyat akan mendapat ISYARAT SALAH dan akan menyangka MANA-MANA PIHAK juga boleh terlepas seperti pasangan itu jika mempermainkan isu-isu sensitif yang menyentuh keharmonian negara.

Rakyat, terutamanya umat Islam tidak nampak sebarang alasan untuk pasangan tersebut dilepaskan memandangkan semua bukti kesalahan yang mereka lakukan jelas di depan mata.

PASANGAN CINA SUNDAL ALVIN, VIVIAN mempromosikan Bak Kut Teh sebagai juadah berbuka puasa untuk umat Islam ... Biadap, Kurang Ajar, Perlu dihukum dengan seberat-beratnya.

Sehingga kini, hanya segelintir pemimpin Cina yang TERPAKSA melakukan tindakan APLOGETIK bagi pihak PASANGAN CINA SUNDAL ALVIN dan VIVIAN. Itu pun dikalangan pemimpin Cina yang pro-kerajaan.
Mana suara pemimpin Cina Kiasu pembangkang dalam hal ini ? ...GWM cukup yakin PASANGAN CINA SUNDAL ini adalah BAHAN EKSPERIMEN puak Cina Kiasu menguji sejauh mana umat Islam di negara ini MAMPU mempertahankan kesucian Islam.

Namun hakikatnya, TOK DALANG hanya dibiarkan terlepas tanpa ada siasatan secara tersusun dan sistematik untuk mengenal pasti puak-puak yang terlibat.


Dan GWM cukup yakin para peguambela pembangkang sudah pun menyusun strategi untuk melepaskan PASANGAN CINA SUNDAL ini daripada dikenakan hukuman dengan alasan teknikal atau menggunakan alasan ‘kesilapan individu’, jika PASANGAN CINA SUNDAL ini dihadapkan ke mahkamah kelak.

Rakyat meminta SKMM, tanpa prejudis, tegas dalam melaksanakan tugas dan tanggungjawab yang diamanahkan.

Itu pun terpulang kepada budi bicara dan siasatan yang dilakukan oleh SKMM ... Jangan ada FLIP FLOP sudah lah.

Satu perkara lagi yang perlu umat Islam lihat dan pertimbangkan dengan sedalam-dalamnya.


Yakinkah kita penghinaan Cina-Cina Kiasu terhadap kesucian Islam tidak akan berulang lagi ? ...7 comments:

Anonymous said...

ha..ha..glamer beb..inilah hero namanye...melayu yg lembikkk mcm agar2..

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Ada produk atau barangan untuk dijual?

Ada perniagaan atau perkhidmatan untuk dihebahkan?

Ingin membeli atau melihat pelbagai jenis produk dan barangan

Layarilah produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih

ALahaI sI LunCAi said...

HE!HE!HE!

LEPAS INI AKAN ADA PEMIMPIN UMNO MENANGIS SAYU KERANA KEIKHLASAN BABI DUA EKOR NI. YANG JADI 'BODOH' SEBENARNYA KITA YANG RIUH RENDAH DI BAWAH...

Anonymous said...

Kenyataan yg mengatakan mereka melampau pun tidak ikhlas mengapa tak syorkan kerajaan mengambil tindakan tegas terhadap mereka. Hanya kesal dan menunjukan tidak menyokong perbuatan mereka tidak menunjukkan keikhlasan mereka.

Anonymous said...

Wah... publisiti besar. Makin naik tocang dia...

liza said...

suruh jakim amek tindakan...pasal dya guna logo halal

Anonymous said...

Dear everyone,
Careful of YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) because this man is cheating and disturbing of many people’s wives, and also cheating of Buddhist Temple (SAMNAK SAMBODHI)’s money.
Recently, many people know in what he”yip” did, please stay far from him. He is lawyer, Datuk, MCA Chairman and etc. or everyone can research at Website “YIP KUM FOOK”
Loh Guan Lye
Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur