Sunday, January 24, 2010


Klik Imej Untuk Lebih Jelas

Lagi Satu Kenyataan dari rakyat Malaysia yang KURANG AJAR dan BIADAP sama sekali. Hal ini jika kita biarkan kelak menjadi Nanah yang akan membuatkan BUSUK seleuruh Malaysia.

KLIK DI SINI

Lelaki berkenaan telah melemparkan kata kata Nista dan Hina kepada Alrmarhum Sultan Johor dan Tun Dr Mahathir. Ternyata Lelaki Cina ini yang PRO DAP sememangnya BIADAP sama sekali. Tindakan tegas perlu di ambil atas lelaki berkenaan bagi menjaga ketenteraman awam rakyat Malaysia.


Profile Lelaki Berkenaan:

Klik Di SIni

Tindakan Sewajarnya Perlu Di Ambil Terhadap Lelaki Gambar Di Atas Ini.7 comments:

Ismail bin Omar said...

Orang yang menghina institusi raja dan bekas PM kita memang sudah lupa daratan seperti kacang lupakan kulit.Tindakan yang sewajarnya - lucutkan kerakyataannya,rampas MyKadnya,usir keluar dari Malaysia,biar dia tahu betapa susahnya menjadi rakyat tanpa negara.

melayu atas pagar said...

BUAT SAUDARA SEBANGSA DAN SEAGAMA ...

SAYA CUKUP BERASA MARAH DAN AIB DENGAN PERBUATAN BANGSA YANG TIDAK MENGENAL BUDI.

INILAH AKIBATNYA APABILA SAUDARA SEBANGSA KITA MEMBERI MUKA DAN MEMBIARKAN KAUM PENDATANG INI MEMIJAK KEPALA ORANG MELAYU.

INILAH AKIBATNYA APABILA PKR DAN PAS MENJADI ANJING KEPADA DAP. DISURUH MAKAN SAMPAH, MAKAN ... DI SURUH MAKAN TAIK, MAKAN ...

SAYA NAK TENGOK SEJAUH MANA KEBERANIAN MENTERI DALAM NEGERI KITA MENGAMBIL TINDAKAN. ATAU HANYA MEMBIARKAN SAHAJA PERKARA INI BERLALU TANPA DIAMBIL TINDAKAN.

INILAH SEBABNYA MENGAPA KITA PERLU 'ISA' DALAM MENGEKANG PERBUATAN KURANG AJAR INDIVIDU DAN PARTI TERANG TERANG MENCABAR MARUAH ORANG MELAYU.

KITA TENGOK APA REAKSI AHLI AHLI POLITIK PEMBANGKANG DALAM ISU INI.

SAMA ADA NAK AMBIL TINDAKAN ATAU MUNGKIN MENYOKONG KEBIADABAN BANGSA PENDATANG INI.

TERUTAMANYA, SAYA NAK MELIHAT AHLI AHLI POLITIK MELAYU PUAK PEMBANGKANG ... APA TINDAKAN YANG DIAMBIL.

UNIT MEDIA WANGSA MAJU ...

TOLONG SEBARKAN ARTIKEL INI SECARA MELUAS KE SELURUH TANAH MELAYU ... TENGOK APA REAKSI !!!

BIADAB BETUL BANGSA PENDATANG !!!

- MELAYU ATAS PAGAR -

hati batu said...

Apa lagi report lah polis. Jangan hanya sb cina dah tak berani nak report polis. Budak Melayu tulis status di facebook terus didakwa. Ini apa?

agas said...

yup..tlg buat report cepat utk mangkuk ayun ni..wah budak melayu hari tu yg bukan bakar betul2 pun dah ditangkap..cepat kilat jek..ni si setan ni bila pulak nak kena?

YANG GAMBI said...

Salam bro,

Inilah hasil dakyah-dakyah komunis DAP, PKR dan PAS kepada anak-anak muda Melayu.......

Aduka barua ini seolah-olah sudah tiada agama dan adat resam Melayu.... inilah bakal pewaris Melayu yang ditonjolkan untuk menghapuskan institusi Raja di Malaysia mengikut agenda DAP melalui PAS dan PKR....

Momomalaya said...

apa lg? tangkap aje
dah sah2 dia melancarkan perang ke atas yang di pertuan agong

hairy said...

KADUK NAIK JUNJUNG....SALAHKAN YANG PENGUNDI..PAS..DAP..PKR.