Tuesday, June 22, 2010


Klik Imej Lebih Jelas

For Najib's Cat Name, here is my suggestion for him to choose:
1) Althantuya
2) Teoh Beng Hock
3) Kugan
4) Aminulrasyid Amzah

Elok sungguh apa yang di utarakan oleh YB Teratai dari DAP ni Janice Lee. Soalan yang semamangnya hanya akan dapat di jawap oleh mereka yang sudah hilang pedoman dan tidak lagi hormat pada yang telah mati.

Kesemua jawapan yang di tulis oleh Janice Lee dari DAP ini merupakan orang yang telah Mati dan semamangnya merupakan satu penghinaan kepada si Mati dan juga ahli keluarga si mati.

Binatang layak menggunakan nama si mati, begitulah rendah moral pemimpin DAP ini yang tidak menghormati mereka yang telah mati. Jika Binantang pun nak di samakan dengan manusia elok lah kiranya mereka pemimpin DAP ini di jadikan sebagai Binatang.

Janice Lee adalah BINATANG

12 comments:

Anonymous said...

tapi, bukan mereka ke yang nak sgt membela family ni dlm court?? just asking...

Anonymous said...

gune je nama dia...Janice...

Anonymous said...

nice name there ( Janice )nice pussy pussy...
...
Pcj

eXception said...

DAP hanya mengeksploitasi sahaja arwh Aminulrasyid. Bukan niat sbnr mahu tegakkan keadilan. Tetapi bertujuan menangguk di air yang keruh untuk mencemuh Pasukan Polis... DAP mmg anti dengan Polis... Kenapa DAP tak membenci Bomba? Sebab nama Pasukan Polis itu sendiri iaitu Polis Di Raja Malaysia. Pasukan Polis adalah di bawah bidang kuasa Yang Di Pertuan Agong selain dari Rejimen Askar Melayu Di Raja... DAP sedang dalam usaha menentang Raja-Raja Melayu secara halus. Kepada Unit Media Wangsa Maju, mohon untuk ambil sebahagian artikel ini untuk dimuatkan ke dalam blog saya?

eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

kisah hidup said...

anon 10.14...la,ko pcaye bulat2 ke yg dap 2 nk tegakkan keadilan?kan ade beberape kes langgar oleh wakil rakyat dap,nape yg kes 2 diorang xnak tegakkan keadilan?ade otak,kite berfikir..okay?

lord ried said...

ALOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU.......

AWAT HANG DOK PERTIKAIKAN APA YANG JANICE LEE HABAQ TU......
JANICE LEE HABAQ TU MENDE BETUI SABIK DORANG YANG MAMPUIH TU TADAK MENDAPAT KEADILAN YANG SEWAJARNYA.
JADI MAMPUIH DEPA MATI KATAK JER PADA KERAjaan 1 MALAYSIA.

SABIK YANG MAMPUIH TU SUMA NYA BUKEN MELAYU KECUALI ADIK AMINURRASHID. KALU MELAYU.....FUUUHHHHHHHH MISTI CARI SAMPAI KE LOBANG KUBUQ. KALU BANGSA PALING ,MELIA KENA WAT NAKYA KENA LA WAT LAGU TU. BANGSA LEIN TAK MELIA, MAMPUIH LAGI BINATANG SAJA LA.

SAPA YANG NAK PERTIKAIKAN KEMELIAAN BANGSA MELAYU? BANGSA PILIHAN ALLAH. SAPA2 YANG MENGHINA BANGSA MELAYU BULIH JADI MURTAD TAAAAWWWW. HINA ISLAM TAKPA BULIH PALA.

he he he
gurau ngan puak2 bewak

lord ried said...

ALOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU.....

BULIH LA PINJAM CHE POLEH YANG TEMBAK BUDAK TU AJAK PI BUGHU BABI SABIK PEEL DIA
MACAM TENGAH DOK BUGHU BABI. KALU BABI TAKPA, HANG NAK TEMBAK KAT MANA2 PON. BABI TENGAH TIDOQ KA, BABI TENGAH MAKAN KA, BABI TENGAH BELAGHI KA, ATAU BABI TENGAH BELAKI. TAKDA MASALAH PUNYA.
YANG HANG DOK TEMBAK BUDAK HANYA TADAK MAW BERHENTI SAJA. MUNGKIN TADAK LESEN ATAU MUTOR DIA TADAK ROAD TAX SAJA. KALU TAK DAN NAK HAMBAT, LEPAIH SAJA LA. KALU CHE POLEH TU CEKAP, KEJAQ LA SAMPAI DAPAT.
AKU CADANG LEPAIH NI CHE POLEH KALU NAK RONDA JANGAN PAKAI PISTOL…… BAKALKAN LASTIK CUKUP LA. KALU LASTIK, TAK LA REMAJA SAMPAI MAMPUIH. TINGGI2 BONJOL KAT MANA2.
BAGI GULI SATU KARUNG PAKAI DEPA WAT PELURU.

he he he
baru semingu dah 2 ekoq kena tembak, seropa tembak babi

Anonymous said...

Patutnya diberi nama Elizabeth Wong atau nama manja kucing tu Eli , pasal kucing parsi tu banyak bulu.

Jon

Anonymous said...

DAP dari dulu sudah tidak sukakan org melayu seperti air dengan minyak tidak bolih bercampur dulu sekiranya bendera DAP berada didalam kampong melayu org kampong akan bakar bendera DAP itu kuat nya org melayu masa dulu tapi sekarang org melayu sendiri yg timang timang dan dibelai belai DAP seperti juga zaman british siapa yg jadi tali barut org putih yang aku hairan org melayu disebelah sana kerana mahukan kuasa sanggup bunuh masa depan org melayu sendiri aku bagi pesan pada org melayu sebelah sana jangan harap lah org melayu akan dapat tempat sekiranya DAP memerintah negara ini saperti singapore berapa ramai kah org melayu jadi menteri berapa ramai org india jadi menteri jangan jadi peminta sedekah dinegara sindiri ingat anak cucu cicit kita semua di sini.

Anonymous said...

PENGAJARAN DARI ARTIKEL INI CUKUP MUDAH SEBENARNYA ...

TIDAK KIRA SAMA ADA SI MATI ADALAH MUSLIM ATAU NON MUSLIM, INDIDVIDU MAHUPUN GOLONGAN TERTENTU PERLU MEMPUNYAI PERASAAN HORMAT KEPADA SI MATI.

AKAL BUDI, ADAB SOPAN PERLU DIBERI KEUTAMAAN BUKANNYA KEBODOHAN BERFIKIR PARA PEMIMPIN POLITIK MENGELUARKAN KENYATAAN DAN/ATAU PANDANGAN.

FAKTA INI TIDAK PERLU DIPOLITIKKAN TETAPI PERLU DILIHAT DARI SUDUT NILAI AKHLAK DAN KEMATANGAN POLITICIAN SUPAYA TIDAK MEMBUAT PANDANGAN SEMBERONO YANG MENJIJIKKAN.

DAN KEPADA PARA KOMENTAR SUPAYA LEBIH BERHEMAH APABILA MEMBUAT KOMEN TANPA MENGGUNAKAN PERKATAAN CACI MAKI SERTA MENCARUT YANG LEBIH MENUNJUKKAN KEBODOHAN BERFIKIR INDIVIDU ETRSEBUT.

Mozas said...

ADUN DAP kepala taraf gitu la. cam hamPAS dan geng jubo tu

Malaysiakini Batu Api: Melagakan Dr Mohd Asri dengan Kerajaan Persekutuan bagi mengelakkan beliau masuk UMNO!
http://satulimatiga.blogspot.com/2010/06/malaysiakini-batu-api-melagakan-dr-mohd.html

Anonymous said...

APA YG DIKATAKAN OLH ADUN ITU TELAH DISALAH MENGERTIKAN OLEH PUAK2 UMNO UNTUK KEPENTINGAN MEREKA..

TAK KAN LAH SEORG ADUN BOLEH BERKATA SEDEMIKIAN...TAK LOGIK...UMNO AMBIK SIKIT2 PETIKAN CAKAP ADUN ITU LALU DISPIN SECUKUPNYA MENJADI ISU BODOH!!!

MAKSUDNYA BEGINI :

MEMANG BETULLAH ADUN ITU KATA YG MENINGGAL ITU DAN YG LAIN2 MACAM BINATANG. INI KERANA MEREKA DIBUNUH UMPAMA BINATANG SAJA YG NYAWA MEREKA TIDAK BERNILAI DEMI MEMUASKAN NAFSU SEGOLONGAN TERTENTU YG TERKENAL DGN SIKAP BUSUKNYA..SIAPA MEREKA ITU? SENDRI MAU INGAT LAH...